Новини
Сторінка:11
  • Українцям пропонують безкоштовний онлайн-курс для навчання англійської мови
Українцям пропонують безкоштовний онлайн-курс для навчання англійської мови У понеділок, 17-го листопада 2014-го року, стартує перший безкоштовний онлайн-курс від Британської ради, створений у партнерстві з Університетом Саутгемптона. Це курс для тих, хто цікавиться вивченням та викладанням англійської мови – «Understanding Language: Learning and Teaching».
  • Нобеліат Льйоса про Україну, політику Путіна і об’єднану Європу Нобеліат Льйоса про Україну, політику Путіна і об’єднану Європу Cьогодні в університеті Шевченка у Києві виступив Нобелівський лауреат з літератури Маріо Варгас Льйоса (2010 р.). Видатний перуанський письменник розповів переповненому залу про те, як література бореться за свободу, про важливість України для світу і політику Путіна.
  • Шість секретів для батьків, як зацікавити дитину навчанням Шість секретів для батьків, як зацікавити дитину навчанням Ви коли-небудь звертали увагу на те, як одночасно 25 старанних учнів схиляються у класі над своїм завданням? Кращі педагоги використовують маленькі секрети, що перетворюють переповнену аудиторію шалених третьокласників на «м'яку глину» в їхніх руках, і ви теж можете отримати хороший результат у домашніх умовах, застосувавши ті ж хитрощі.
  • 6 порад успішних людей, що варто робити перед сном 6 порад успішних людей, що варто робити перед сном Важливо починати свій день правильно. Не секрет, що ранкові процедури задають тон на весь день. Однак те, як закінчується робочий день - теж відіграє величезну роль. Люди, які вміють відпочивати, розслаблятися та робити приємні ритуали вечорами - відновлюють таким чином свої сили.
  • Топ-10 осінніх книг для читання  Топ-10 осінніх книг для читання Осінь – найкнижковіша пора року. І не лише тому, що у Львові в цей час відбувається масштабне свято читання, а ще й з тієї причини, що восени хочеться відпочивати саме так: загорнувшись у щось тепле та зручне, взявши в руки горнятко запашної кави і з доброю, цікавою чи настроєвою книжкою.
  • У Львові бізнес-тренер вчитиме вести переговори. Як записатись?
У Львові бізнес-тренер вчитиме вести переговори. Як записатись? Lviv IT School організовує воркшоп з техніки ведення переговорів із клієнтом для усіх охочих. Спікером буде Рубен Мелконян – досвідчений професіонал з 20-річним досвідом у сфері ІТ, інвестиційній та консалтинговій галузях, відомий бізнес-тренер та бізнес-консультант на території України та за її межами.
  • Де у Львові можна пройти курси домедичної підготовки? Адреси Де у Львові можна пройти курси домедичної підготовки? Адреси У Львові заклади охорони здоров’я проводять курси першої домедичної допомоги. Пропонуємо вам розклад та адреси, де їх проводять.
  • Топ-8 спікерів Медіафоруму у Львові Топ-8 спікерів Медіафоруму у Львові 13-14 листопада на «Арені-Львів» пройде ІІ Медіафорум на тему «Війна, політика, корупція. Медіа: гравець чи інструмент?». Форум знову збере декілька сотень учасників та понад 30 спікерів – професійних медійників із 7 країн світу (Україна, США, Данія, Польща, Росія, Німеччина, Білорусь). Tvoemisto.tv пропонує топ-8 спікерів, яких варто почути медійникам на цьогорічному форумі.
  • Успішну молодь запрошують на тиждень в Берлін. Як податись на конкурс Успішну молодь запрошують на тиждень в Берлін. Як податись на конкурс З 1 по 7 лютого 10 молодих українців віком від 16 до 18 років мають можливість відвідати Берлін і взяти участь у тренінговій програмі «Творці Європи». Головна мета тренінгів - це розкриття та реалізація потенціалу студентів. Проект створює середовище, яке дає можливість експериментувати та досягти успіху в розвитку сильних сторін, навичок і впевненості у собі.
  • 7 мовних клубів Львова, де можна безкоштовно попрактикувати іноземну 7 мовних клубів Львова, де можна безкоштовно попрактикувати іноземну Якщо вам набридло вчити іноземні мови за підручниками, або ж не хочеться виконувати домашні завдання на мовних курсах, то вам – сюди, до спільноти Language Exсhange Club Lviv. Взяти участь у мовних клубах та попрактикувати англійську, іспанську, італійську, німецьку, польську, французьку та навіть українську мови у Львові можна абсолютно безкоштовно.
  • Lviv IT School проведе безкоштовну лекцію. Як записатись? Lviv IT School проведе безкоштовну лекцію. Як записатись? Lviv IT School (LITS) проводить відкриту лекцію для усіх охочих пройти сертифікацію знань в галузі тестування програмного забезпечення.
  • Топ-10 львівських ідей на спільнокошті Biggggidea
Топ-10 львівських ідей на спільнокошті Biggggidea Львів'яни активно збирають гроші на різноманітні проекти за допомогою спільнокошт-ресурсу Biggggidea. Tvoemisto.tv перевірило, на що львів’яни збирають гроші на спільнокошті та чи користуються їхні проекти підтримкою.
  • 4 курси на Coursera з українським перекладом, на які можна записатись
4 курси на Coursera з українським перекладом, на які можна записатись Освітня інтернет-платформа Coursera, де можна знайти безкоштовні інтернет-курси, пропонує 4 курси з українськими субтитрами. Tvoemisto.tv подає їх перелік.
  • У Львові розкажуть про атомогради У Львові розкажуть про атомогради 4 листопада о 17:00 у Львові відбудеться міський семінар, на якому дослідниця Євгенія Губкіна презентує своє дослідження "Атомогради України: до та після Чорнобиля".
  • 10 відомих українців про те, як і для чого треба мріяти 10 відомих українців про те, як і для чого треба мріяти Про що треба пам'ятати, якщо хочеш, аби мрії збувалися? Ми пропонуємо вам низку цінних порад та настанов від Миколи Княжицького, Мирослави Гонгадзе, отця Богдана Праха, Євгена Сверстюка, Олександри Бакланової, Андрія Садового, Богдана Гаврилишина, Мирослава Мариновича, Блаженнішого Любомира Гузара та Ярослава Грицака.
  • 5 тез Слави Рабиновича про агонію російської економіки 5 тез Слави Рабиновича про агонію російської економіки Професійний учасник фінансового ринку Росії, бізнесмен, який має небайдужу громадянську позицію стосовно відносин України і Росії, Слава Рабинович у Львівські бізнес-школі розповів про стан економіки у Росії і які це наслідки матиме для України. Пропонуємо вам 5 тез з дискусії «Агонія політики і економіки Росії: як до цього ставитися Україні»?
  • Три швидкі способи зняти стрес. Поради психолога
Три швидкі способи зняти стрес. Поради психолога Щодня ми попадаємо у різні стресові ситуації. Комусь вдається швидко з них виходити, іншим потрібно для цього більше часу та зусиль. Tvoemisto.tv запитало у практикуючого психолога Анни Зайцевої, як швидко самостійно вийти із стресового стану та заспокоїтись.
  • 8 кроків до успіху. Поради НЛП-практика
8 кроків до успіху. Поради НЛП-практика НЛП – нейро-лінгвістичне програмування – популярне віяння у практичній психології. Це – набір інструментів, які дозволяють не лише ефективно лікувати психологічні недуги, але й у повсякденному житті допомагає змінювати мислення людини у позитивному напрямку, активніше розвивати здібності розуму. Tvoemisto.tv запитало в НЛП-практика, що треба робити, аби досягти успіху у різних сферах життя.
  • Три тези Юрія Винничука про міф «львівської ґвари»
Три тези Юрія Винничука про міф «львівської ґвари» Чи існує особлива і неповторна львівська мова? Чи її придумали лише для туристів?
  • Львівські школярі можуть виграти грант на інноваційне навчання Львівські школярі можуть виграти грант на інноваційне навчання Центр інноваційної освіти «Про.СВІТ» запрошує дітей віком 10-13 років взяти участь у конкурсі та отримати грант, що покриває вартість навчання на курсах. Викладання у «Про.СВІТ» відрізняється застосуванням нового підходу «blended learning», модель якого запозичена із Канади та США.
  • 10 тез про успіх в бізнесі від Адріана Сливоцького
10 тез про успіх в бізнесі від Адріана Сливоцького Як збудувати бренд № 1 у своїй галузі за 3,5 роки, як збільшити шанс на успіх запуску нового продукту з 10% до 90%, навіщо розуміти своїх клієнтів? Пропонуємо 10 тез від провідного бізнес-мислителя світу Адріана Сливоцького, який консультує керівників компаній зі списку Fortune-500.
  • 5 правил успіху від засновника Twitter 5 правил успіху від засновника Twitter Еван Вільямс, інтернет-підприємець та засновник популярних сервісів – таких як Blogger i Twitter, поділився короткими формулами успіху, які будуть корисні всім, хто розвиває власну справу.
  • ТОП-12 програм навчання за кордоном, на які ще можна зареєструватися ТОП-12 програм навчання за кордоном, на які ще можна зареєструватися З кожним роком все біль­ше львівських студентів вирушають на навчання за кордон . Міжнародні програми обміну, закордонне стажування – це мрія чи не кожного студента. Керівництво львівських вишів каже, що після Євромайдану кількість міжнародних стипендіальних програм для українських студентів збільшилася в рази.
  • Вахтанг Кіпіані про вибори он-лайн та вбивство Путіна Вахтанг Кіпіані про вибори он-лайн та вбивство Путіна Засновник проекту "Історична правда" поділився з львів'янами думками про українську політику, про доцільність виборів в інтернеті та чому "чистити" Верховну Раду слід кожні два роки.
  • Богдан Гаврилишин про ефективну економіку, Майдан та щастя Богдан Гаврилишин про ефективну економіку, Майдан та щастя Богдан Гаврилишин вийшов на сцену Львівської Політехніки 24 жовтня з усмішкою. Поглянув прицільно на зал і помахав рукою молоді, що сиділа на балконі. Так розпочалася зустріч "людини світу" зі студентами.
  • Любомир Гузар про Майдан та вибори Любомир Гузар про Майдан та вибори Архиєпископ-емерит Блаженніший Любомир (Гузар) переконаний, що сьогодні є значно більше людей, які хочуть змін, ніж у 2004, однак якщо українці змарнують другий Майдан, доведеться чекати на третій.
  • 8 порад експерта, як відкрити успішний стартап
8 порад експерта, як відкрити успішний стартап Щоб створити перший комп’ютер фірми Apple, Стіву Возняку та Стіву Джобсу знадобився гараж та ідея. Коли П’єр Омідьяр створював онлайн-аукціон ebay, він й уявити не міг, що через кілька місяців аудиторія з десяти людей зросте до кілька сотень. А аспіранти Ларрі Пейдж та Сергій Брін й не думали, що їх дослідницький проект під назвою Google може перерости у щось більше, аніж залікову роботу. У це важко повірити, але усі ці люди ще 20 років тому називали себе не успішними бізнесменами, а молодими стартаперами, які хотіли створювати нові та цікаві проекти. Як створити стартап і зробити його успішним – дізналось Tvoemisto.tv.
  • 15 тез Ярослава Грицака про студентське безробіття і вибір росіян 15 тез Ярослава Грицака про студентське безробіття і вибір росіян Про специфіку «покоління Y», український парадокс, ціннісний розрив поколінь та заклади, де студентів ховають від безробіття, розповів вчора на відкритій лекції у Львові відомий історик Ярослав Грицак. Найцікавіших 15 тез з виступу записало tvoemisto.tv.
  • 5 думок Павла Шеремети у Львові про порятунок української економіки 5 думок Павла Шеремети у Львові про порятунок української економіки Павло Шеремета – колишній міністр економічного розвитку й торгівлі України (до серпня цього року) та почесний президент Київської бізнес-школи. Після відставки повернувся до підприємницької діяльності. На лекції «Вуличного університету» у Львові він розповів, чим треба займатися, аби допомогти Україні, та чому тарифи на тепло треба підняти аж у 5 разів.
  • 8 порад від експерта: як створити проривний продукт 8 порад від експерта: як створити проривний продукт Чи можна спланувати успіх? Як створити проривний продукт? Які фактори слід враховувати і на що робити ставку, аби ваш продукт дійсно завоював ринок? Про це під час семінару "Маркетинг в період невизначеності", організованого юридичною компанією "HD Partners", розповіла гендиректор Companion Group, викладач kmbs Олена Мальцева.
  • 10 тез від Сергія Рахманіна про безвладдя, цинічних політиків і журналістів 10 тез від Сергія Рахманіна про безвладдя, цинічних політиків і журналістів Сергій Рахманін працює політичним оглядачем вже 20 років. Йому неодноразово пропонували йти в політику, але він досі на це не погодився. Заступник головного редактора газети «Дзеркало тижня» Сергій Рахманін скептично дивиться на нові обличчя в парламенті і говорить про те, що українські політики зазвичай не дотримуються домовленостей. Tvoemisto.tv записало найцікавіші тези його лекції в Українському католицькому університеті.
  • Топ-5 книг, які найчастіше купують у львівських книгарнях Топ-5 книг, які найчастіше купують у львівських книгарнях Часто, зайшовши до книгарні без заздалегідь складеного плану покупок, ми задумуємось над питанням: що ж почитати? Відтак, Tvoemisto.tv навідалось у три великі львівські книгарні: НТШ, що на проспекті Шевченка, 8, «Глобус», що на площі Галицькій, 12, та книгарню «Є» на проспекті Свободи, 7, аби дізнатись, які книги львів’яни купують найчастіше.
  • Як кардинально змінити міліцію? 15 кроків від Еки Згуладзе Як кардинально змінити міліцію? 15 кроків від Еки Згуладзе Десять років тому, після Революції троянд, Грузія мала корумповану міліцію, суди і прокуратуру. Довіра до правоохоронних органів була на рівні 4%. Грошей не було. Все це змінила тендітна дівчина – Ека Згуладзе, якій тоді було лише 26 років. Без жодного дня досвіду роботи в правоохоронних органах її одразу ж призначили заступником міністра МВС Грузії. Зараз міліції довіряє 84% населення.
  • У Німеччині повністю скасували оплату за навчання. І для українців теж У Німеччині повністю скасували оплату за навчання. І для українців теж Нижня Саксонія стала останньою федеративною одиницею Німеччини, яка скасувала плату за навчання – і відтепер вища освіта в Німеччині є повністю безкоштовною.
  • 10 тез Бориса Ґудзяка про цінність часу, соцмережі і вміння слухати 10 тез Бориса Ґудзяка про цінність часу, соцмережі і вміння слухати Чи «збожеволів світ»? Чому роль України для Заходу є визначальною? Про користь і небезпеку соціальних мереж, а також про те, як необхідно відпочивати розповів в інтерв'ю єпископ Української Греко-Католицької Церкви, громадський діяч, провідний науковець у галузі церковної історії, президент УКУ владика Борис Ґудзяк.
  • УКУ готує кадри нового зразка для держструктур. Як записатись? УКУ готує кадри нового зразка для держструктур. Як записатись? Український католицький університет розпочав набір другої хвилі набору програми інноваційного підходу до державного управління «Good Governance». У фокусі навчання не тільки актуальні для України теми, такі як люстрація чи лобіювання, а також виховання лідерських навичок і пошук нових ефективних рішень.
  • 5 тез Віктора Пинзеника про курс долара та борги України 5 тез Віктора Пинзеника про курс долара та борги України 9 жовтня у Львівській бізнес-школі відбулася зустріч з відомим економістом і політиком Віктором Пинзеником на тему «Фінансова ситуація в Україні − реалії та можливості для регіону». Tvoemisto.tv пропонує вам 5 тез Віктора Пинзеника про українську економіку, а також повний відеозапис лекції.
  • 6 порад, як підвищити свою працездатність і продуктивність 6 порад, як підвищити свою працездатність і продуктивність Ви ніколи не відчували, що просто не встигаєте з вашою роботою? Знаєте, скільки днів на тиждень ви продуктивні по-справжньому? Десь близько трьох: звичайна людина працює в середньому по 45 годин на тиждень – і близько 17 з них найчастіше абсолютно непродуктивні. Але всі ми можемо досягти значно більшого – при цьому не стаючи трудоголіками. Як це зробити радить Тім Ферріс – автор міжнародного бестселлера «Як працювати по 4 години на тиждень?».
  • 12 порад, як швидко вивчити англійську і як це зробити онлайн 12 порад, як швидко вивчити англійську і як це зробити онлайн Україна потрапила до переліку країн з середнім рівнем володіння англійською мовою, випередивши сусідню Росію, яку віднесли до країн з низьким рівнем знання цієї мови. Про це свідчить рейтинг English Proficiency Index. Проте, вивчення англійської – на сьогодні актуальне для багатьох українців питання. Tvoemisto.tv зібрало корисні поради, як спростити і пришвидшити вивчення іноземної мови, та перелік сайтів, на яких зручно вивчати англійську.
  • Топ-10 знакових книг усіх часів. Рейтинг від 125 письменників Топ-10 знакових книг усіх часів. Рейтинг від 125 письменників Які книги письменники сучасності вважають знаковими? Що радять прочитати Стівен Кінг, Дуглас Коупленд, Том Вулф, Девід Фостер Уоллес, Норман Мейлер, Майкл Шейбон, Джонатан Франзен та інші?
  • 10 безкоштовних англомовних онлайн-бібліотек  10 безкоштовних англомовних онлайн-бібліотек У сучасному світі переповненому інформацією інколи буває важко знайти потрібну книгу чи статтю, особливо англійською. Відтак, ми пропонуємо вам перелік бібліотек із величезною кількістю художньої, наукової, історичної та публіцистичної літератури, яку можна читати онлайн чи завантажити у вільному доступі.
  • 5 тез Блаженнішого Любомира Гузара про мир
5 тез Блаженнішого Любомира Гузара про мир Про природу і значення поняття «мир», про війну, як поразку миру, про право боронитись і те, що слід робити, аби захистити мир написав у своєму блозі Архиєпископ-емерит, екс-глава УГКЦ Блаженніший Любомир (Гузар).
  • 5 порад від експерта: як правильно вирощувати кімнатні рослини 5 порад від експерта: як правильно вирощувати кімнатні рослини Більшість з нас вирощують вазони на підвіконні, однак не всі знають, як правильно поєднувати кімнатні рослини, які з них мають позитивну енергетику, які є безпечними для дітей або ж, навпаки, можуть викликати алергію.
  • Емоційна грамотність: 9 речей, яких не роблять успішні люди Емоційна грамотність: 9 речей, яких не роблять успішні люди Існують речі, яких емоційно грамотні люди повинні уникати для того, щоб залишатися спокійними, стриманими, і зберігати контроль над собою. Відтак, існує 9 основоположних речей, яких ніколи не роблять успішні люди.
  • Топ-10 дорожніх розваг для діток від 1 до 3 років Топ-10 дорожніх розваг для діток від 1 до 3 років Ми з Вами живемо в дивовижний час, коли світ став маленьким, а у нас з’явилося більше можливостей подорожувати, знайомитися з новими містами і країнами, відпочивати активно та мобільно. Багато майбутніх батьків бояться, що з появою дитини життя втратить свій темп, і доведеться надовго забути про подорожі. Насправді їздити з дітьми на доволі далекі відстані можливо майже від самого народження. Це можна простежити на прикладі багатьох сучасних сімей, а також на популярних блогах про подорожі з дітьми.
  • 5 порад від експерта: Як виявити інформаційний фейк 5 порад від експерта: Як виявити інформаційний фейк В умовах ведення інформаційної війни зброєю масового ураження є неправдива інформація в інтернеті – фейк. Як не стати жертвою пропаганди і швидко розпізнати дезінформацію, дізнавалось Tvoemisto.tv.
  • Як на 70% підвищити довіру до міліції Львова: 10 кроків з досвіду Польщі  Як на 70% підвищити довіру до міліції Львова: 10 кроків з досвіду Польщі У Львові відбулась зустріч польських представників із експертними робочими групами, які зараз працюють над реформуванням міліції у Львові. Поляки поділились досвідом реформування своїх правоохоронних органів та розповіли, як їм вдалось підвищити рівень довіри до поліції з 2% до 72%.
  • Що потрібно знати перед тим, як утеплювати будинок у Львові Що потрібно знати перед тим, як утеплювати будинок у Львові Львів’ян просять не утеплювати тиньковані фасади історичних будинків, адже це призводить до пошкодження стіни та втрати будинком автентичного вигляду. Утеплювати будинки у зоні історичного ареалу можна лише за умови погодження з управлінням охорони історичного середовища. За самовільні дії мешканців будинку штрафуватимуть. Водночас, мешканцям спальних районів чи будинків, які не несуть історичної цінності, перед утепленням радять звертатися до ЖЕКів і, по-можливості, утеплювати не окремі квартири, а весь будинок.
  • 5 порад від психолога: Як зацікавити дитину навчанням 5 порад від психолога: Як зацікавити дитину навчанням Часто батьки скаржаться на те, що їх діти у віці трьох, чотирьох і навіть п'яти років категорично відмовляються вчитися писати і читати. Як зацікавити дитину навчанням?
  • 10 тез Єгора Соболєва про те, кого і як люструватимуть в Україні 10 тез Єгора Соболєва про те, кого і як люструватимуть в Україні В Україні люструватимуть посадовців. Принципи люстрації закладено в законі, який Верховна Рада такий прийняла 16 вересня. Громадський діяч Єгор Соболєв був уповноважений Майданом провести люстрацію і саме він розробив закон «Про очищення влади». Як діятиме цей закон, хто потрапить під його дію та хто з вищого керівництва держави відмовився пройти процедуру люстрації – розповів Єгор Соболєв.
  • Як отримати стипендію на навчання у Польщі? Як отримати стипендію на навчання у Польщі? Національний Центр Культури у Варшаві оголошує конкурс на отримання піврічної стипендії у Польщі в межах стипендіальної програми Міністра культури і національної спадщини Республіки Польща «Gaude Polonia». Вона призначена для молодих митців і перекладачів польської літератури з країн Центрально-Східної Європи.
Сторінка:11
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!