Пропозиція: у Львові треба вдосконалити систему паркування поблизу лікарень

2990 0
Під час дискусії «Паркування у Львові: проблеми та перспективи», яку організовувало Tvoemisto.tv, координатор напрямку Безпека дорожнього руху Соціального проекту Комісії у справах молоді УГКЦ Олег Котис висловив думку, що у нашому місті не налагоджена система паркування поблизу поліклінік та лікарень.
фото: vlaskor.net, tvoemisto.tv

фото: vlaskor.net, tvoemisto.tv

«Для міста дуже важливою є доступність доїздів до лікарень та поліклінік. Мова йде не стільки про паркування на тривалий час, а про можливість елементарно під’їхати та привезти хвору людину», – сказав Олег Котис.

«Найбільш проблематичною є ситуація біля лікарні швидкої допомоги на вулиці Миколайчука та поблизу дитячої лікарні «Охмадит» на вулиці Лисенка. Попри те, що на вулиці Лисенка нещодавно зробили ремонт, там так і не з’явилося можливостей для нормального паркування», – додав він.

Читайте також: 50% водіїв у Львові не платять за паркування: як на це вплинути?

За словами Олега Котиса, неправильна організація системи паркування у Львові загалом не сприяє доїзду спеціального транспорту: авто швидкої допомоги, патрульної поліції, пожежних машин тощо. На його думку, важливо, щоб влада міста напрацювала концепцію вирішення цієї проблеми в комплексі, а не лише у вигляді ситуативних кроків.

Читайте також: 8 думок про те, як у Львові покращити систему паркування

Підготувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!