5 лекцій та семінарів цього тижня у Львові

4428 0
Стажування закордоном, інструмент для збору веб-статистики, творчість Шевченка, електронна комерція та інші не менш цікаві теми. Tvoemisto.tv пропонує огляд лекцій, семінарів та інших навчальних активностей, які відбудуться цього тижня у Львові.
Фото: lahznimmo.com

Фото: lahznimmo.com

Безкоштовний семінар «Освіта, стажування в Канаді та США»

Коли і де: 1 грудня, 11:50, ЛНУ ім. Франка, вулиця Січових Стрільців 19, ауд. № 205;

До участі у семінарі запрошуються всі, хто цікавиться перспективами освіти та стажування в Канаді або США, а також тих, хто розглядає інші напрямки – Європу й Австралію. Ключові теми, що будуть висвітлені під час зустрічі: коротко- та довгострокові мовні курси за кордоном, підготовка до тестів з англійської (TOEFL, IELTS, Cambridge), вступ до коледжів та університетів; право на роботу для студентів, професійне стажування, кар'єра після навчання в Канаді або США.

Обов’язкова реєстрація учасників на сайті.

Тренінг на тему «Google Analytics 101»

Коли і де: 2 грудня 19:00, вул. Весняна,4

Ірина Мазепа, спеціаліст з маркетингу компанії Eleks, проведе другий тренінг із циклу Google на тему «Google Analytics 101» для спільноти Startup Depot. Лекція відбудеться 2 грудня о 19.00 год на вул. Весняній, 4. Вартість участі складає 25 грн, без реєстрації – 50 грн.

«Google Analytics є найбільш розповсюдженим безкоштовним інструментом збору веб-статистики, допомагає дослідити поведінку користувачів, які взаємодіють із сайтом, а також конверсії, джерела трафіку та інші дані, на основі яких можна вдосконалити маркетингові кампанії. Тож під час тренінгу ми розглянемо принцип роботи та структуру Google Analytics та базові налаштування й інтерпретації даних», – розповідає Ірина Мазепа.

Лекція Дмитра Горбачова на тему "Тарас Шевченко як естет та аристократ духу"

Коли і де: 3 грудня 19:00, вул. Коперника, 40 а

“Політична вага Шевченка наче переважила неймовірно високий естетизм його творчості. Мистецький ресурс Кобзаря навдивовижу різноманітний. Його мінорно-мажорна ігрова стихія багато в чому мала випереджальний характер. Недурно ж українські та російські футуристи мали Шевченка за свого попередника. Справді, новаторській римі-луні Хлєбникова «гопаком – о ком» може правити за аналогію шевченкове «камінь –– амінь», – анонсують організатори.

Колоквіум на тему: «Стратегія актуальності: як музею стати потрібним місцевій громаді?»

Коли і де: 4 грудня 11:00 Державний природознавчий музей НАН України (вул. Театральна, 18)

Одне з найважливіших питань, яке постає перед музеями сьогодні – як залишатися актуальним, потрібним і цікавим для місцевої громади. Даніела Зінг (Музей Природи м. Вінтертур, Швейцарія) розповість на прикладі швейцарських музеїв про те, як третина мешканців міста може стати регулярними відвідувачами музею. Своїм досвідом зацікавлення місцевої громади поділяться музеї з Харкова, Києва, Одеси і Львова. Модератором зустрічі виступить Наталія Дзюбенко (керівник проекту «Природничий музей: від теорії еволюції життя до практики живого музею», Державний природознавчий музей).

Безкоштовний семінар “Формула сайту: ваш інтернет-магазин від старту до успіху”

Коли і де: 5 грудня 9:30 конференц-зал готелю “Львів”

Компанія “1С-Бітрікс” спільно з “Медіа Сервіс” організовують семінар “Формула сайту: ваш інтернет-магазин від старту до успіху”. Участь в семінарі – безкоштовна. Основні теми семінару: створення зручного та функціонального інтернет-магазину, дизайн та юзабіліті сайту: вплив на продажі і способи вдосконалення, ваш магазин та 1С:Підприємство 8 - інтеграція без болю, мобільні користувачі - що і як їм продавати?, веб-аналітика - зручні інструменти аналізу діяльності вашого магазину, E-mail-розсилки як ефективний метод стимулювання продаж, розкриття секретів SEO-просування сайтів, хостинг: що це та для чого, як обрати надійний?, інструменти організації та управління відносинами з клієнтами та співробітниками. Деталі


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!