«Алов буд» відремонтує дорогу на Львівщині за 245 млн грн

3067 0
Фірма з Миколаївського району випередила у тендері «Онур» та «Автомагістраль Південь».
ілюстративне фото: lifedon.com.ua

ілюстративне фото: lifedon.com.ua

У конкурсі на ремонт двох відрізків автодороги державного значення Миколаїв-Жидачів-Калуш загальною протяжністю майже 30 км перемогло ТОВ «Алов Буд», зареєстрована в селі Розвадів Миколаївського району Львівської області.

Як свідчать результати тендеру, оприлюднені в системі електронних торгів Prozorro, «Алов Буд» зміг запропонувати меншу ціну, аніж ТОВ «Онур-Україна» та «Автомагістраль Південь», яких небезпідставно вважають одним із найбільших гравців на ринку ремонту автодоріг у Львівській області.

При очікуваній вартості робіт в 256 млн грн, фірма з Розвадова запропонувала 245, 7 млн грн, тоді як конкуренти не опускали ціну нижче 255,9 млн грн. Зараз сторони готуються підписати контракт.

Згідно з даними системи YouControl, керівником «Алов Буд» є Володимир Мартинишин, а засновником та кінцевим власником – громадянин Азербайджану Гаджиєв Вугар Іскандар Огли.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!