Політична реклама

Балкон у проїзді Крива Липа цьогоріч можуть не відремонтувати

1847 0
Балкон на вулиці Дорошенка, 6, що у проїзді Крива Липа, можуть не встигнути відреставрувати до кінця цього року.

Про розповіла начальник управління охорони історичного середовища Львівської міської ради Лілія Онищенко, повідомляє Zaxid.net.

Думаю, що не всі заплановані балкони встигнемо зробити до кінця року. Зокрема, еркер (частину споруди, що здіймається над першим поверхом) на вул. Дорошенка, 6. Дуже довго проходили експертизу і лише тепер починаємо роботи. Я боюсь, що ми просто не встигнемо, – зазначила вона.

За її словами, балкон складається з дерев’яної і кам’яної частини. Дерев’яну розберуть і реставруватимуть у майстерні, але Лілія Онищенко сумнівається, що не встигнуть зробити саме кам’яну частину.

Якщо ми вдало завершимо ці три проекти, то наступного року з GIZ будемо братися за менші двори, - сказала Лілія Онищенко.

Реставрація балкону по вимогах, які ставить GIZ, є дуже серйозною і дорого вартісною роботою, оскільки потрібно використати гідроізоляційні матеріали. Балкон треба зробити так, щоб в наступні 50 років до нього не вертатися, – додала вона.

Нагадаємо, Львівська міська рада разом з GIZ запланували відреставрувати балкони на 13 будівлях міста Львова до кінця цього року. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!