Київ

Через обстріл більше 60 будинків в Деснянському районі Києва залишились без гарячої води

720 0
На час проведення робіт гаряче водопостачання призупинене для 64 житлових будинків.
Фото: КМВА

Фото: КМВА

КП «Київтеплоенерго» розпочало підготовку ремонтних робіт на місці пошкодження тепломережі під час нічного обстрілу, інформує КМДА.

У результаті чергової повітряної атаки вночі було пошкоджено магістральний подавальний та зворотний трубопроводи діаметром 400 мм у Дніпровському районі.

Одразу після дозволу ДСНС, КП «Київтеплоенерго» локалізувало місце пошкодження та розпочало підготовку до аварійних робіт. 

Як повідомляє підприємство, на час проведення робіт гаряче водопостачання призупинене для 64 житлових будинків.

Нагадаємо, поліція Києва відкрила провадження за фактом службової недбалості працівників 3-ї поліклініки, які не відкрили уриття мешканцям, що спричинило тяжкі наслідки - смерть трьох людей, включно з 9-річною дитиною.

Фахівці департаменту муніципальної безпеки Києва з’ясовуватимуть, чому не було доступу до укриття в поліклініці Деснянського району на яку впали уламки збитої ракети. Про це Кличко повідомив у Телеграмі. За його словами, відповідальність за роботу укриття несе керівник медзакладу і глава районну, який має контролювати роботу укриттів, що є на мапі міста і повинні працювати. "Всі рішення щодо дій відповідальних осіб будуть ухвалені сьогодні і невідкладно", - зазначив Кличко.

Голова району став на захист поліклініки. 

Біля поліклініки внаслідок нічної ракетної атаки Російської Федерації, за уточненою інформацією, загинула 9-річна дівчинка, її мама та ще одна жінка. Столичний мешканець, чия дружина загинула під час атаки росіян, розповів Суспільному, що люди прибігли вночі до укриття, але їм не ніхто не відкрив.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 

ТЕГИ: київ

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!