Київ

Будівельний паркан біля замку Річарда в Києві демонтували

600 0
У КМДА відреагували на незаконну надбудову на пам'ятці архітектури
Фото: Дмитро Перов

Фото: Дмитро Перов

Київські комунальники демонтували незаконний будівельний паркан на Андріївському узвозі, 15. Про це повідомив активіст Дмитро Перов.

«Департамент територіального контролю міста Києва демонтує незаконний паркан на пам'ятці архітектури — Замок Річарда, що на Андріївському Узвозі, 15», -  написав він, опублікувавши відповідні фото.

Нагадаємо, напередодні стало відомо, що на будівлі на Андріївському узвозі, 15, відомому як замок Річарда, з’явилась незаконна надбудова.

Будинок є пам'яткою архітектури та містобудування національного значення та пам'яткою історії місцевого значення. Як повідомили у Департаменті охорони культурної спадщини КМДА, жодної погоджувальної документації вони не надавали.

Відповідно до інформаційного банера замовник робіт — Дочірнє підприємство з іноземними інвестиціями «Транзнешнл Рісорз, Л.Л.С. «УЗВІЗ». 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!