Київ

Будинок на Франка у Києві продали забудовнику за майже 13 млн грн

982 0
Будівлю придбав керівник компаній, які належать чоловікові забудовниці Влади Молчанової
Фото: Google maps

Фото: Google maps

Департамент комунальної власності КМДА в минулому році продав за 12,8 млн гривень нежитлову будівлю на Івана Франка, 26б. Про це свідчать дані на сайті prozorro.sale.

Будівлю придбала громадська організація (ГО) «Асоціація Національно-патріотичного виховання дітей та підлітків», якою керував Олег Піднебенний. 

Як вказує київський журналіст Володимир Бондаренко, Піднебенний керує рядом компаній, які належать Сергію Коровченку – чоловікові Влади Молчанової, яка є власницею «Столиця Груп».

Нежитлова будівля за адресою Івана Франка, 26 (літера Б) площею 440,6 кв метров за 12,8 млн гривень (730 доларів за кв.м.). 

Олег Піднебенний також керує ТОВ «Оптімус Люкс», ТОВ “Рент Менеджмент Інвест”, ТОВ “Тібоун” та “Ріоліт Корпорейшн”, якими володіє Сергій Коровченко. 

Нагадаємо, днями стало відомо, що будівельники почали розбирати будинок Івана Михайловського, що розташований на вул. Івана Франка, 26.  Про це заявив київський активіст Дмитро Перов.

Заступниця очільника МКІП Катерина Чуєва у коментарях відповіла Перову, що будівлю мали реставрувати, однак «зараз стало зрозуміло, що міняють всю начинку і дах, щоправда, не збільшують поверховість».

Офіційної інформації щодо реставрації будинку наразі немає.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!