Бюджет розвитку Львівщини наповнять за рахунок зекономлених коштів

1288 0
110 мільйонів гривень залучили з видатків на комунальні заклади, які використовували неефективно.
Фото: Львівська обласна рада

Фото: Львівська обласна рада

Сума бюджету розвитку Львівської області на 2018 рік становитиме загалом 170 млн грн і майже дві третини з цих коштів – це гроші, які вдалося вивільнити завдяки вивченню діяльності комунальних підприємств Львівщини, повідомив заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк.

«Це наслідок чотиримісячної роботи комісії ЛОР, що моніторить фінансово-господарську діяльність комунальних закладів області», -- наголосив заступник голови Львівської обради.

За його словами, робоча група вивчила стан справ у 142 комунальних закладах області і виявила багато проблем. Та водночас члени групи виявили й резерви.

Читайте також: Музей чи дім ветерана: що буде в будівлі російського культурного центру

За словами Володимира Гірняка, кошти із бюджету розвитку розподілятимуть 30 січня на проекти соціально-економічного розвитку.  Зокрема, на садочки, школи, геріатричні заклади та екологічні програми.

Сьогодні Львівська обласна рада затвердила бюджет на 2018 рік. Дохідна частина бюджету становить 17,5 млрд грн, а видаткова – 17,7 млрд грн.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!