Частину вулиці Газової у Львові зроблять односторонньою. Схема

3995 1
Зараз на вулиці працює дві смуги руху.
Фото: google maps

Фото: google maps

На частині вулиці Газової запровадять односторонній рух. Відповідне рішення ухвалили на засіданні міської комісії з безпеки дорожнього руху сьогодні, 10 квітня.

Йдеться про ділянку від вулиці Куліша до будинку №12 на вулиці Газовій. Звернення до комісії надійшло від мешканців, оскільки одна смуга для руху запаркована авто, що заважає повноцінній роботі обох смуг.

Нова організація руху запрацює після того, як Галицька районна адміністрація встановить відповідні знаки. Нагадаємо, у 2016 році на вулиці Газовій провели реконструкцію під час якої замінили мережі та дорожнє покриття.

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
27 Липня, 2019 18:04
Андрій, Газова При реконструкції проїжджу частину завузили на 80 см! Яку ціль переслідували? бетон основи економили чи бруківку демонтовану погубили? Як результат. вийшла вулиця, ні два ні півтора(
однією рукою лічимо, другою калічимо
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!