Через коронавірус частину тернового вінка Ісуса Христа привезуть в Україну пізніше

1867 0
Про точні дати повідомлять додатково.
фото: духовна велич львова

фото: духовна велич львова

Через високий рівень захворюваності у світі на коронавірусну інфекцію COVID-19 дату прощі Реліквії Тернового Вінка Ісуса Христа на Тернопільщину змінили. Про це повідомляє Тернопільсько-Зборівська архиєпархія УГКЦ на своєму сайті.

За словами архиєпископа і митрополита Тернопільсько-Зборівський УГКЦ Василія Семенюка, для Молитовного вшанування Реліквії Тернового Вінка Господа Нашого Ісуса Христа очікується велика кількість паломників, тому, щоб не наражати вірян на небезпеку, прийнято рішення спільно  з Абатством у Солемі (Франція) змінити дату прощі. 

Про точні дати повідомлять додатково.

Нагадаємо, що на Тернопільщину до села Зарваниця мали привезти унікальну реліквію, яка містить одну із колючок Тернового Вінка Ісуса Христа.

Її мали привезти з Абатства Бенедектинців у місті Солем, що поблизу Парижа. Уперше за сто років Свята Реліквія, яка є безмовною цінністю для всього християнського світу та зокрема французького народу, покине територію Абатства і здійснить паломництво в Україну.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!