Двоє людей травмовані внаслідок зіткнення мікроавтобуса і навантажувача на Львівщині

1532 0
Вони отримали тілесні ушкодження та були доставлені до лікарні.
Фото: поліція Львівської області

Фото: поліція Львівської області

На Львівщині 3 серпня, близько 11.30, сталася дорожньо-транспортна пригода на автодорозі «Тернопіль-Львів-Рава-Руська» між селами Зарваниця та Кийків Золочівського району. Внаслідок аварії двоє людей потрапили до лікарні. Про це повідомила пресслужба поліції Львівщини. 

Як встановили правоохоронці, відбулося зіткнення автомобіля «Mercedes-Benz Sprinter», яким керував 28-річний житель Тернопільської області, та телескопічного навантажувача «JSB 53170» під керуванням 32-річного мешканця тієї ж області. Внаслідок ДТП пасажири мікроавтобуса – 68-річна жінка та 76-річний чоловік, обоє – жителі Тернопільської області, – отримали тілесні ушкодження та були доставлені до лікарні.

Читайте також: П'яний водій вчинив смертельну ДТП на Львівщині 

За фактом слідчі Золочівського районного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Правоохоронці встановлюють обставини події.

Нагадаємо, у Львові сталися дві ДТП. В одній з них постраждав 6-річний хлопчик. Автомобіль збив хлопчика і його госпіталізували.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!