Політична реклама

Через низьку температуру громадський транспорт Львова працює зі збоями

1423 0
Як поінформували в управлінні транспорту та зв’язку ЛМР, через морози на міських маршрутах у Львові курсує на 30 автобусів менше, а деякі тролейбуси зупинялися через обривання контактних мереж.

«Через це автобуси по черзі з’їжджають з маршрутів у бокси, де їх відігрівають. У зв’язку з цим на маршрутах курсує орієнтовно на 30 автобусів менше. Така ситуація була вчора і сьогодні також», - зазначив заступник начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР Андрій Білоус.

Окрім того, через морози замерзають та обриваються контактні мережі. У зв’язку  з цим сьогодні, 31 січня, зупинялися тролейбуси №2, 5, 11, 24.

«Всі несправності оперативно ліквідовують працівники відповідних служб ЛКП «Львівелектротранс». Просимо вибачення у мешканців за збої у роботі електротранспорту», - зазначив заступник начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР Андрій Білоус.

Нагадаємо, через низькі температури техніка, зокрема домофони, банкомати, телефони та автомобілі можуть давати збої. Через це власникам сенсорних телефонів радять не користуватись гаджетами на вулиці, а автомобілістам дотримуватись правил експлуатації машини взимку

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!