Через влучання ворожої міни на Херсонщині загинув працівник львівського училища Василь Лучків

8610 0
Життя бійця обірвалось 11 червня.
Фото: ФБ/Іван Пикус

Фото: ФБ/Іван Пикус

Захищаючи Україну у селі Благодатне, що поблизу Чорнобаївки на Херсонщині, героїчно загинув працівник Ставропігійського вищого професійного училища Львова Василь Лучків. Про це повідомив начальник відділу профтехосвіти Львівської ОВА Іван Пикус.

Читайте також: Захищаючи Україну, в боях загинув мешканець Львівщини Дмитро Данилів

Василь Лучків був членом громадської організації «Спілка Ветеранів АТО «Янів», активним мешканцем та депутатом минулого скликання селища Івано-Франкове (Янів), Яворівського району.

Військовий був у складі 63-ої механізованої бригади ЗСУ. Життя бійця обірвалось 11 червня внаслідок влучання ворожої міни, під час важкого тривалого бою з окупантами.

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

 

ТЕГИ: війна, росія

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!