Червона зона на Львівщині та обов’язкове ЗНО з математики. Головне

17624 0
Коротко про головні новини за минулу добу.

За перевищеним рівнем госпіталізацій внаслідок коронавірусу та заповненістю ліжок із киснем Львівська область наближається до «червоного» рівня епіднебезпеки. Його встановлюють на території регіону, якщо протягом трьох днів поспіль дві чи більше з таких ознак мають вищий показник, аніж встановлений МОЗ.

Згідно з новим дослідженням у людей, які хворіли на Covid-19, можуть бути проблеми з пам’яттю понад пів року після захворювання.

Читайте також: Куди піти на тижні у Львові 

Львів’ян просять про допомогу Ельмару Османову, учню 4 класу загальноосвітньої школи №98, який перебуває у реанімації через важке постковідне ускладнення. 

У Львові для контролю пасажирів у всіх видах транспорту виділили 71 контролера. Контролери працюватимуть не лише у маршрутках, а й у електротранспорті, і будуть користуватися ручним валідатором.

Читайте також: Львівський «Дударик» підтримав флешмоб «Батько наш – Бандера»

У Львові зареєстрували петицію на сайті електронних петицій Президента України з метою добудови шляхопроводу та запуску наземного метро на перетині вул. Наукова та вул. Княгині Ольги у Львові.

У Львові у віці 66 років помер проректор Національного університету «Львівська політехніка».

Читайте також: Що необхідно знати про поліомієліт 

У 2022 році при вступі до закладів вищої освіти зросте значення ЗНО з математики. Вона стане другим обов’язковим предметом для спеціальностей «Політологія», «Журналістика», «Соціальна робота», «Соціальне забезпечення».

Читайте також: Куди піти у Львові. У музей, де зберігається фрагмент козацької чайки

Львівський обласний перинатальний центр та Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги Львова потрапили у ТОП-10 найкращих лікарень в Україні за версією Public Health Awards.

Читайте також: Розмір штрафів в Україні не залежатиме від прожиткового мінімуму

У театрі імені Марії Заньковецької, що на вул. Лесі Українки, 1 у Львові, триває реставрація, зовнішні роботи планують завершити до кінця цього року.

Гарного Дня!


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!