Київ

Чорновола за висловлювання щодо депутатки Київради Михайлової кинули у смітник

2005 0
Таким чином активісти помстилися ексдепутату за образу військової медикині.
Фото: УНІАН

Фото: УНІАН

У Києві облили екснардепа В'ячеслава Чорновола невідомою речовиною і зеленкою, а потім заштовхали його у смітник. Відповідне відео шириться соцмережами.

Молоді люди розповіли, що в такий спосіб вони покарали Чорновола за образи в бік військової медикині ЗСУ та нареченої загиблого героя Дмитра Коцюбайла Аліни Михайлової.

Нагадаємо, син видатного українського діяча В'ячеслава Чорновола - Тарас 29 травня опублікував пост у своєму телеграм-каналі з фрагментом інтерв'ю Аліни Михайлової українській журналістці Яніні Соколовій, де обурився, що нібито «зелено-ватних мразот» запрошують на передачі, а «чесним людям» і слова не дають сказати.

Після реакції у соцмережах, Чорновіл видалив свій пост, але за свої слова не вибачився.

Додамо, Михайлова була  обрана депутатом Київської міської ради IX скликання від партії «Голос».

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!