Де купити квитки на футбольний матч Україна-Македонія

6365 1
У Львові стартує продаж квитків на матч кваліфікації чемпіонату Європи 2016 року між національними збірними України та Македонії, який відбудеться 12 жовтня на стадіоні «Арена Львів», повідомляє офіційний сайт ФФУ.
Фото: sport.obozrevatel.com

Фото: sport.obozrevatel.com

Уболівальники, які раніше придбали квитки на червневі матчі жіночих національних збірних (Україна - Чорногорія й Україна - Англія) до 13 вересня можуть придбати квитки на матч Україна - Македонія на сайті www.ufi.com.ua у першочерговому порядку. Для решти вболівальників продаж квитків на сайті www.ufi.com.ua відкриють з 14 вересня, пише ZAXID.NET.

Продаж квитків у касах стадіону «Арена Львів» та в офісі Львівської обласної федерації футболу розпочнеться з 11 вересня.

Також у касах львівської арени до 13 вересня можна придбати абонемент на два матчі: Україна - Туреччина (жіночі національні збірні) та Україна - Македонія (чоловічі національні збірні). Вартість квитків на матч жіночих національних збірних команд України та Туреччини - 20 грн.

Вартість квитків на матч кваліфікаційного турніру Євро-2016: 40, 70, 100, 150, 200, 250, 700 та 800 грн.

 


Читайте також:
26 Вересня, 2014 14:01
УКРАЇНА МАКЕДОНІЯ [***]://vk.com/clubukrainetickets
ТУТ
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!