Депутати Львова збираються на позачергову сесію. Що розглядатимуть

2125 0
Сесію, попри карантин, скликали для вирішення питань із фінансуванням.
Фото: Тарас Бабенчук

Фото: Тарас Бабенчук

Сьогодні, 17 березня, у Львові відбудеться позачергова сесія Львівської міськради.

Окрім заслуховування інформації про оперативні заходи для профілактики коронавірусу, депутати розглянуть три бюджетні питання – про внесення змін до ухвали про міський бюджет на 2020 рік, про перерозподіл коштів міського бюджету Львова та про внесення змін до бюджету. Ідеться про заходи для профілактики поширення коронавірусу та закупівлю засобів індивідуального захисту та медобладнання.

Також депутати розглянуть ухвалу про підтримку місцевого бізнесу на час карантину. Нагадаємо, учора, 16 березня, міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що підприємців у Львові, які орендують приміщення у ЛМР, звільнять від орендної плати на час карантину – до 3 квітня.

До порядку денного позачергового засідання ЛМР потрапили і два земельні питання. Ідеться про відведення земельної ділянки на вул. Хуторівка ТзОВ «Будстон» і на вул. Дністерській для ТзОВ «Ромзен». Ці ухвали розглядатимуться повторно.

У зв’язку з карантином сесія пройде в закритому режимі. Tvoemisto в межах програми висвітлення діяльності Львівської міської ради транслюватиме сесію. Переглянути її можна буде на сайті Tvoemisto.tv, на Фейсбук-сторінці та Ютуб-каналі медіа-хабу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!