На Львівщині ввели температурний режим для великовагового транспорту

970 0
В’їзд транспорту вагою понад 24 тонни і навантаження на вісь понад 7 тонн обмежили, бо температура повітря перевищує 28 градусів.
Фото ілюстративне

Фото ілюстративне

На Львівщині ввели температурний режим для великовагового транспорту. Про це на сторінці в Телеграм повідомила Патрульна поліція Львівської області. 

Читайте також: Через річку Західний Буг облаштували тимчасовий міст. Хто ним може проїхати

«На Львівщині ввели тепловий режим. Водії великовагових транспортних засобів пам'ятайте про обмеження», – йдеться у повідомленні. 

Великоваговий транспорт, який важить більше 24 тонн і має навантаження на вісь більше за 7 тонн, обмежили, оскільки температура повітря становить більше 28 градусів тепла. 

Нагадаємо, що обмеження не стосуються транспортних засобів, що здійснюють перевезення небезпечних, швидкопсувних вантажів, живих тварин і птиці, а також перевезення, пов’язані із запобіганням або ліквідацією наслідків надзвичайних ситуацій.

На території Львівщини, для збереження дорожнього покриття, діють спеціально облаштовані майданчики та стоянки для великовагового транспорту, де можна перечекати спеку. Загалом є близько 50 майданчиків, де великоваговий транспорт може здійснювати відстій. Перелік місць відстою читайте тут


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!