В Україну прибув літак із військовою допомогою від Канади

1280 0
Україна отримала військову допомогу у вигляді снайперських та автоматичних гвинтівок, кулеметів, пістолетів тощо.
Фото: Міністерство оборони України

Фото: Міністерство оборони України

Ввечері 19 лютого до Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького прибув військово-транспортний літак С-17 Королівських Канадських Повітряних Сил, який доставив військову допомогу для ЗСУ, повідомляють у Міністерстві оборони України. 

«Сьогодні ми отримали військову допомогу у вигляді снайперських гвинтівок, автоматичних гвинтівок, кулеметів з оптичними засобами прицілювання, пістолетів, приладів нічного бачення і спостереження та військового спорядження», – йдеться у повідомленні. 

Зазначимо, що це вже другий літак Королівських Канадських Повітряних Сил, який прибув в Україну з військовою допомогою на борту. Перший прибув 4 лютого. Очікується, що ближчим часом буде виконано ще декілька рейсів.

Читайте також: В Україну прибула партія летальної зброї від США. Фото

Нагадаємо, 13 лютого в  аеропорту «Бориспіль» приземлився літак із черговою партією військово-технічної допомоги від Литовської Республіки. Цього разу ЗСУ отримали від Литви партію зенітно-ракетних комплексів Stinger у межах розширення військової допомоги. У комплекті також боєприпаси оборонного призначення.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!