Думки Твого міста: Чи потрібна реклама в історичному Львові?

2608 0
Прогулюючись центром Львова, можна помітити багато яскравої зовнішньої реклами. Tvoemisto.tv вирішило запитати у львів'ян, чи не вважають вони кількість банерів надмірною, зважаючи на історичну цінність цієї частини міста.

Думки львів’ян стосовного того, чи псує реклама в історичній частині Львова його архітектурну довершеність, розподілились приблизно порівну. Частина містян переконана, що не варто на цінних будівлях розміщувати банери, які часто дисонують зі стилем самої споруди. На їх думку, це відволікає увагу гостей міста та і самих львів’ян від архітектурної довершеності міста.

Ще частина лвів’ян каже, що не помічає засилля реклами в історичній частині Львова. Вони розуміють, що зовсімбез неї обійтись не вдасться. Тому пропонують більше уваги приділяти зовнішній рекламі, щоб вона гармоніювала з архітектурним настоєм цієї частини міста.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!