Троє львів'ян на авто зіткнулися з деревом. Серед них – немовля

1288 0
ДТП сталася на автодорозі «Львів-Луцьк».
фото: поліція

фото: поліція

На Львівщині 28 листопада о 15.40 на автодорозі «Львів-Луцьк» сталася ДТП. Внаслідок аварії постраждали троє людей, двоє з них – діти. Про це повідомила пресслужба поліції Львівщини.

Дорожньо-транспортна пригода сталась у селі Сабанівка Червоноградського району. Водій легковика «Мерседес», 36-річний львів’янин, не впорався з керуванням – автомобіль виїхав за межі проїзної частини та зіткнувся з деревом. Внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримали троє пасажирів «Мерседеса» - 23-річна жінка, 5-річний хлопчик та немовля, також хлопчик віком один рік, усі жителі Львова, які були доставлені у лікарню.

Читайте також: Швидка збила двох пішоходів у Львові 

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Поліцейські встановлюють обставини події.

Нагадаємо, синоптики прогнозують погіршення погоди на Львівщині у найближчі дні. В області вже діють стоянки та місця відстою для вантажівок та іншого великогобаритного транспорту. Більше про це читайте за посиланням.

Юлія Кметик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!