Дитяча книга зі Львова увійшла до престижного світового каталогу

2598 0
Дві українські книжки потрапили до дитячого каталогу «Білі круки» від International Youth Library.
фото: 5BKS

фото: 5BKS

International Youth Library (Міжнародна Молодіжна Бібліотека) в Мюнхені включила дві українські книжки до щорічного каталогу The White Ravens («Білі круки»), який присвячено найкращим дитячим виданням світу. Про це інформує видання Читомо із посиланням на офіційний сайт каталогу.

У каталозі опинилися дитяча книжка Софії Андрухович і Мар’яни Прохасько «Сузір‘я Курки» видавництва «ВСЛ» та казка Івана Франка «Фарбований Лис» видавництва «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА».

Читайте також: 9 книжок, що допоможуть дітям полюбити читання

Довідково. Щороку до каталогу «Білі круки» журі обирає найкращі дитячі книжки з усіх країн світу, які згодом рекомендують до читання дітям і підліткам по всій планеті. Книги надсилають до Міжнародної Молодіжної Бібліотеки в Мюнхені (International Youth Library), де з них формують перелік найкращих за критеріями літературного стилю, дизайну, універсальності теми, новаторства тощо. Друковану версію каталогу представлять сьогодні, 12 жовтня,  у рамках цьогорічного книжкового ярмарку у Франкфурті.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!