На правах реклами

Українських дизайнерів та виробників одягу запрошують до співпраці з компаніями Італії. Куди звертатися

1559 0
Перші раунди зустрічей – уже 8-10 лютого.
Показ модної колекції на заводі Ferrari. Фото: Ferrari

Показ модної колекції на заводі Ferrari. Фото: Ferrari

Італійські текстильні компанії мають намір налагодити співробітництво з українськими дизайнерами, виробничими компаніями, постачальниками тканин, дистриб’юторами одягу та онлайн-магазинами.

Перші раунди зустрічей українських і італійських підприємців в індустрії моди відбудуться 8-10 лютого.

Зокрема, дизайнерів шукають італійські компанії Lane Bottoli srl (виробник широкого спектру тканин) та Trame Asolo (персоналізовані аксесуари для чоловіків і жінок: шарфи, хустки, краватки).

З дистриб’юторами одягу, традиційними та онлайн-магазинами бажають співпрацювати італійські виробники: одягу Maglificio Tielle Alma srl та Alma srl, спортивного одягу і одягу для відпочинку Italian Fashion Designsc (бренд Punta da Mar) та SAGESTER srl, а також аксесуарів – Trame Asolo.

З текстильними компаніями хочуть налагодити  співпрацю італійські фірми: Compagnia Nazionale Nastri srl (виробник стрічок з льону, шовку, вовни, кашеміру та зі скловолокна, високоміцного поліестеру), Trame Asolo (аксесуари), а також OVS Spa (спеціалізація – одяг).

Участь у біржі контактів є безкоштовною, оскільки вона фінансується Eurochambres (Асоціація європейських торгово-промислових палат), ініціатива – EU4Business Європейського Союзу.

Українсько-італійська біржа контактів відбувається у межах проєкту «Step-In», який реалізується Unioncamere del Veneto (Італія) та Інститутом Регіонального Розвитку (Україна). Цей проєкт триватиме до березня 2022 року і спрямований на розвиток довготривалих відносини між італійськими та українськими підприємствами в модній індустрії.

Бажаючих взяти участь в переговорах з італійськими компаніями просять реєструватися тут. Переговори проходитимуть на платформі B2match. За необхідності організатори забезпечують також перекладачів.

Більше інформації про компанії-учасниці та їхні запити щодо співпраці можна знайти тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!