Фільм тижня у Львові: «У серці моря»

2186 0
Цього тижня Tvoemisto.tv рекомендує до перегляду американську пригодницьку драму, що заснована на реальних подіях.
фото: planetakino.ua

фото: planetakino.ua

Події картини розгортаються у 1819 році. Американське китобійне судно «Ессекс» із двадцятьма членами екіпажу на борту вирушило у плавання. У штаті Массачусетс у них залишилися сім'ї, і кожен із нетерпінням чекав повернення додому. Моряки перебували в морі півтора роки і готувалися повертатися назад, коли на їх судно напав гігантський кашалот. Члени екіпажу, що вижили, лишили зруйнований човен і пересіли у шлюпку. Без прісної води і провізії, але з неймовірною вірою в успіх і бажанням жити, чоловіки шукають порятунку. 90 днів пройшло перш, ніж вони побачили сушу.

Пригодницька драма «У серці моря» створена дворазовим володарем премії «Оскар» Роном Ховардом («Ігри розуму», «Нокдаун»), який за свою кінокар'єру встиг взяти участь у створенні майже 300 фільмів. В основі сюжету – книга Натаніеля Філбріка «У серці моря: Трагедія китобійного судна Ессекс», яка описує реальну історію, що сталася з екіпажем китобійного судна.

Рік: 2015. Країна: США. Мова дублювання: українська, російська (Ялта). Жанр: бойовик, драма, пригоди, історія. У головних ролях: Кріс Хемсворт, Кілліан Мерфі, Шарлота Райлі, Мішель Фейрлі, Пол Андерсон, Брендан Глісон. Режисер: Рон Ховард. Сценарій: Чарльз Лівітт, Рік Джаффа, Аманда Сільвер. Прокат: із 03 грудня 2015 по 27 січня 2016. Тривалість: 120 хв. Вікові обмеження: 14 років.

Фільм можна переглянути у кінотеатрі «Планета кіно», що в King Cross Leopolis у смт. Сокільники на вул. Стрийській, 30.

Підготувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!