Інспектори з паркування за місяць наклали штрафів майже на 100 тисяч гривень

2962 0
Вони оштрафували 905 водіїв машин на українській реєстрації і 35 – на іноземній.
Фото: Вікторія Ейсмунт

Фото: Вікторія Ейсмунт

Інспектори з паркування, які вийшли на вулиці Львова 5 листопада, за менше, ніж місяць виписали 940 постанов про порушення правил паркування. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

905 порушень вчинили водії автівок на українській реєстрації, 35 – машин на єврономерах. Загальна сума виписаних штрафів становить 264 645 грн, але станом на 29 листопада оплачено 371 квитанцію на 93 тис. грн. Також з 5 до 29 листопада інспектори евакуювали 4 машини.

Читайте також: Як у Львові працюють інспектори паркування. Фоторепортаж

На базі управління безпеки Львова створили відділ інспекторів, які мають право вирішувати, чи штрафувати за порушення правил зупинки, стоянки та паркування транспортних засобів. Інспектор з паркування має здійснити фотофіксацію порушень правил паркування, евакуацію порушників і притягнення до адміністративної відповідальності за несплату вартості стоянки на платних паркінгах. Це регулюється Законом «Про реформування сфери паркування транспортних засобів», що набрав чинності 27 вересня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!