ІТ-галузь, торгівля і транспортні послуги. Які бізнеси відкрились на Львівщині під час війни

1372 0
Найбільше ФОПів зареєструвалися в ІТ-галузі (комп’ютерне програмування і вебдизайн) – 1413.
Фото: "Прогрес"

Фото: "Прогрес"

Від початку повномасштабного вторгнення в області відкрили понад 4,5 тисячі нових бізнесів, більшість з яких – фізичні особи-підприємці (4 282), а також зареєстровані 336 юридичних осіб. 

За інформацією Львівської обласної військової адміністрації, найбільше ФОПів зареєструвалися в ІТ-галузі (комп’ютерне програмування і вебдизайн) – 1413. На другому місці – оптова і роздрібна торгівля (1151 ФОП). На третьому – транспортна промисловість і транспортні послуги. Далі у переліку є секторальна діяльність і послуги харчування, послуги у сфері краси та перукарські, підприємства харчової промисловості та будівельна галузь.

Читайте також: У додатку «Дія» частину документів перекладуть англійською

Додамо, що серед юридичних осіб-підприємців лідирує роздрібна й оптова торгівля – 127 підприємств. На другому місці – харчова промисловість (44 підприємства). На третьому – будівельна галузь (35 підприємств). Далі у списку ІТ-галузь (30 підприємств) і транспортні послуги (17 підприємств).

Читайте також: У Мінцифри анонсували автоматичну реєстрацію ТОВ для фізичних осіб

Повний матеріал про те, чи важко започатковувати власну справу під час війни, що саме переважає на ринку та чи можна очікувати найближчим часом позитивного розвитку бізнесу, читайте в матеріалі >Tvoemisto.tv «Які ФОПи з’явилися на Львівщині після вторгнення росії і як працює бізнес».

Ольга Коваль

Цей матеріал опубліковано за підтримки Європейського фонду за демократію (EED). Його зміст не обов’язково відображає офіційну позицію EED. Інформація чи погляди, висловлені у цьому матеріалі, є виключною відповідальністю його авторів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!