Київ

Ізраїльські системи раннього оповіщення розпочали тестувати у Києві

679 0
Системи раннього оповіщення, які Держава Ізраїль вирішила передати Україні, уже тестують у Києві.
Фото із відкритих джерел

Фото із відкритих джерел

Системи раннього оповіщення Ізраїлю уже тестують у Києві. Про це повідомила заступниця Голови Верховної Ради України Олена Кондратюк у Фейсбуці за результатами зустрічі з Генеральним директором Міністерства закордонних справ Ізраїлю Роненом Леві.

Кондратюк, яка перебуває з робочим візитом в Ізраїлі, розповідає, що країна підтримує суверенітет і територіальну цілісність України та не визнає анексії територій рф.

«Ми обговорили співробітництво між країнами, зокрема, старт проєкту із розміщення системи раннього оповіщення, яку Ізраїль вирішив передати Україні. Сьогодні її вже тестують в Києві», – поінформувала віцеспікерка українського парламенту.

За її словами Леві висловив щирі співчуття українському народові з приводу загибелі мирних мешканців в Умані, адже це українське місто має особливе значення для Ізраїлю.

Нагадаємо, раніше повідомлялось про плани Ізраїлю провести в Києві тестування спеціальної системи оповіщення про ракетні обстріли у травні.

ТЕГИ: Ізраїль

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!