Керівник Львівської ОВА і заступники все ще не подали декларацій про доходи

1216 0
Доступ до декларацій відкрили з початку цього тижня, проте нардепи та держслужбовці мають можливість подати їх до 31 січня наступного року.

Керівник Львівської ОВА Максим Козицький та майже усі його заступники все ще не подали своїх декларацій про доходи за 2021 та 2022 рік. Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру декларацій НАЗК.  

З усіх заступників Козицького, а таких є п’ять, декларацію про доходи подав лише керівник апарату облдержадміністрації Тарас Грень. Зокрема, за 2022 рік чиновник задекралував 1 млн гривень 897 тис. гривень:

  • 581 тис. грн – з/п за основним місцем роботи (Західне міжрегіональне управління Міністерства юстиції);

  • 413 тис. грн – виплата військовослужбовцям;

  • 28 тис. грн – дохід дружини від підприємницької діяльності (Благодійний фонд «Крила надії»)

  • 12 тис. грн – дохід дружини від підприємницької діяльності 

  • 242 тис. грн – виплата військовослужбовцям

  • 620 тис. грн – дохід від відчуження рухомого майна. 

Окрім цього, він задекларував 2 автівки – Mitsubishi Outlander 2006 року та Kia Sorento 2018 року. 

Читайте також: Декларації про доходи львівських депутатів. Хто вже їх подав

Як повідомили Tvoemisto.tv у пресслужбі Львівської ОВА, керівник та його заступники подадуть декларації у визначений законом термін, тобто до кінця січня. 

До слова, свої декралації про доходи деякі керівники обласних військових адміністрацій вже подали. Зокрема, Юрій Погуляйко (Волинська ОВА), Віктор Микита (Закарпатська ОВА), Андрій Райкович (Кіровоградська ОВА), Артем Лисогор (Луганська ОВА), Олег Синєгубов (Харківська ОВА), Кравченко Руслан (Київська ОВА). 

Також подав декларацію про доходи міський голова Львова Андрій Садовий подав дві декларації про доходи у 2021-2022 роках. Дізнатися про те, скільки заробив він та його дружина ви можете за посиланням.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський підписав закон, який передбачає негайне відкриття е-декларацій. Раніше депутати проголосували за законопроєкт, який передбачав відкриття таких документів аж через рік. Однак після обурення суспільства глава держави наклав вето на таку версію закону.

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!