Політична реклама

Кінцева зупинка автобусу № 45 у Львові залишиться на вулиці Шота Руставелі

3087 0
У Львові не переноситимуть кінцеву зупинку маршруту громадського транспорту № 45 із вул. Шота Руставелі на площу Галицьку у зв’язку із її перевантаженістю.

По просп. Свободи і пл. Галицькій курсують автобуси маршрутів №№ 1А, 3А, 4А, 6А, 24, 47А, 48 та 53, всього 89 одиниць, що створює значне екологічне і транспортне навантаження на центральну частину міста, - повідомляє прес-служба Львівської міськради.

На засіданні комісії з безпеки руху було прийняте рішення про ліквідацію стихійної стоянки автотранспорту на вул. Шота Руставелі та забезпечення належних умов для висадки і посадки пасажирів на зупинці громадського транспорту.

Окрім того, найближчим часом будуть закриті на ремонт вул. Городоцька і вул. Коперника, що значно ускладнить транспортну ситуацію в центрі міста і призведе до утворення транспортних заторів.

Що стосується площі Галицької, там  достатньо мала територія для облаштування додаткових зупинок, тому щоб  її не перенавантажувати, все-таки використовуватимуть зупинку на вул. Шота Руставелі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!