Київ

Комікс київської ілюстраторки про війну опублікували у The New York Times

762 0
Комікс розповідає розповідає про життя, яке ми не можемо повернути.
Женя Олінйник. Фото: Соцмережі

Женя Олінйник. Фото: Соцмережі

Комікс київської ілюстраторки був опублікований у виданні The New York Times. Фото сторінок видання опублікувала сама авторка у Twitter.

Комікс «What We Had to Lose» (Що ми повинні були втратити) ілюстраторки Жені Олійник з Києва розповідає про війну в Україні та життя, яке ми не можемо повернути.

У своєму коміксі, Женя Олійник описує події, які стосуються мешканців Києва, зокрема хлопця Жені, який повернувся додому з АТО в 2015 році, але з особистих причин розійшовся зі своєю подругою і загинув у віці 28 років, не змігши звикнути до мирного життя.

Також вона описує історію кафе «Veterano Brownie», яке відкрили подружжя ветерана та його дружина, проте і вони розійшлися, кафе закрили, а продаж всього майна в ньому пішов на купівлю дронів для ЗСУ.

У заключенні свого коміксу Женя питає: «Чи можна все це повернути?».

 

 

 

«Я написала це, намагаючись пережити скорботу про життя, яке ми могли б мати, життя без російського насильства та терору», - прокоментувала ілюстраторка у своєму твіттері.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!