Київ

Корейська компанія Hyundai Corporation постачатиме будівельну техніку Київщині

513 0
КОВА має представити конкретні проєкти з відбудови в громадах регіону з розрахунками кількості необхідної техніки.

Голова Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко обговорив питання постачання будівельної техніки із представниками Hyundai Corporation.  Про це повідомила преслужба Київської обласної державної адміністрації.

Зазначається, що відбудова Київщини потребує чималої кількості будівельної техніки. Це екскаватори, навантажувачі, дробилки, міксери. Усе те, що допоможе розбирати і вивозити залишки зруйнованих війною будівель. А внаслідок повномасштабного вторгнення росіян на Київщини зруйновано та пошкоджено понад 28 тис. об'єктів. Із них уже відновили 13 тисяч.

«Щоб пришвидшити темпи робіт, вкрай бракує будівельної техніки. Потреби громад, особливо тих, які найбільше постраждали від рук окупантів, чималі. Домовилися, що Київська ОВА надасть конкретні проєкти з відбудови в громадах області, які міститимуть чіткий перелік необхідної техніки»,— каже Кравченко.

За його словами, також під час зустрічі із генеральним директором з роботи з ключовими клієнтами Hyundai Corporation Лі Кюнг Джуном обговорили медичні та освітні теми. Зокрема, йшлося про постачання машин екстреної медичної допомоги та шкільних автобусів. Адже значну частину знищили російські війська, а частину передали на потреби українських військових.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що міжнародна компанія Miyamoto International допоможе Київщині створити комплексну систему перероблювання відходів. 

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!