Київ

Котеджне містечко у Бучі зливає нечистоти в яр

467 0
За фактом правопорушення відкрито кримінальну справу
Фото: Бучанська міська рада

Фото: Бучанська міська рада

Мешканці Бучі скаржаться, що котеджне містечко без жодних дозволів зливає нечистоти в яр. Про це повідомляє Бучанська міська рада.

Наступного дня інспектори з благоустрою обстежили територію котеджного містечка «Парк Резиденс» з представниками поліції, місцевого КП та екологом.

Там виявили дві труби різного діаметра, з яких витікали нечистоти в яр.

При цьому котеджне містечко не мало жодних дозвільних документів для виведення цих труб.

Комунальники планують найближчим часом, коли покращаться погодні умови, перекрити їх та усунути проблему порушення екологічних норм.

Правоохоронці та еколог взяли проби ґрунту для лабораторних досліджень та провели заміри забрудненої території. За  фактом правопорушення відкрито кримінальну справу та внесено до ЄРДР.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!