Політична реклама

Кожен п'ятий львів'янин займається спортом

1518 0
66,2 % опитаних мешканців Львова високо оцінюють умови, створені для проведення дозвілля у рідному місті.

Такими є результати соціального моніторингу «Якість життя у Львові», проведеного Інститутом міста в межах проекту «Мистецтво врядування: звітність, відповідальність, прозорість», інформує прес-служба Львівської міськради.

53,2% львів’ян задоволені тим, як вони проводять дозвілля. Також мешканці міста (66,2%) високо оцінюють умови, створені для проведення дозвілля в місті, однак більшість надає суттєву перевагу «домашнім» способам проведення відпочинку.

70% львів’ян задоволені кількістю закладів для проведення дозвілля у місті. Хоча б раз на місяць і частіше львів’яни відвідують торгово-розважальні центри (38,3%), кінотеатри (19,7%), концерти (16,5%).

У Львові займається спортом кожен п’ятий мешканець, водночас умовами для занять спортом задоволені 34,8%. Зокрема, 46% львів’ян задоволені приватними спортзалами, а 22,1% – державними спортзалами та відкритими майданчиками.

Найпоширенішим видом спорту серед львів’ян є футбол (29%). Також 23,1% мешканців займаються плаванням, 22,3% — бігом.

Щодо пропозицій покращення сфери дозвілля у Львові, львів’яни пропонують зробити нижчими ціни на квитки у кінотеатри та на заняття спортом, покращити стан стадіонів та спортивних майданчиків і створити нові, а також розширити «активно-розважальну» інфраструктуру: створити бігові доріжки у парках, розширити веломережу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!