Які служби Львова працюватимуть на вихідних?

2666 0
Львів'янам, в яких під час вихідних виникнуть комунальні проблеми, насамперед слід звертатись на гарячу лінію міста 15-80, яка працює цілодобово навіть у святковий час. Проте чимало інших служб теж піклуватимуться про комфорт мешканців міста, поки ті зустрічатимуть прийдешній рік та Різдво.
фото: kolo.poltava.ua

фото: kolo.poltava.ua

Якщо у вашому будинку несподівано відмовиться працювати ліфт, то телефонуйте підприємству, яке його обслуговує. Приблизно 65% ліфтів міста обслуговує ЛКП “Львівсвітло”. Телефонувати туди можна за номером 297-55-11 або 297-50-97. Номер телефонуТзОВ “ЛіфтЕко” (обслуговує майже дві тисячі ліфтів у Сихівському, Франківському, Личаківському та Залізничному районах) – 244-67-67. 
 
Що ж до електроенергії, то у "Львівобленерго" повідомили Tvoemisto.tv, що наразі вони працюють у звичному режимі. Керівник відділу корпоративних зв'язків ПАТ «Львівобленерго» Галина Єлісєєнко прокоментувала, що про вимкнення електроенергії протягом Новорічних та Різдвяних свят із Києва ніхто не інформує. Зараз ніяких графіків про аварійні відімкнення до них від НЕК "Укренерго" не надходило. Проте, доки достаменно не відомо чи будуть вимикати світло, енергетики звертаються до львів'ян  із проханням не користуватися ліфтами і раціонально використовувати електрику. Адже опинитись у ліфті в Новорічну ніч, то не найкращий спосіб святкування.
 
У разі виникнення проблем із водою жителі міста можуть звертатись у диспетчерську службу Львівводоканалу за номером 15-51 або 276-20-50. Також упродовж 24 годин відповідатимуть у диспетчерських комунальних службах міста: 15-85 – Львівтепло­енерго; 262-64-51 – Залізничнетеплоенерго. Аварійно-диспетчерська служба КЕЧ у Львові відповість вам за номером 234-41-71. Тож нехай на свята у вас нічого не виходить із ладу, але у разі виникнення проблем телефонуйте за вказаними номерами.
 
Нагадаємо, раніше tvoemisto.tv також повідомляло, куди львів’яни можуть звернутись по медичну допомогу на свята.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!