Куди львів’яни можуть звернутись по медичну допомогу на свята?

12921 0
У проблем зі здоров'ям, на жаль, немає вихідних. І чомусь, як на лихо, багато болячок загострюється у найнепотрібніші моменти, наприклад, коли вся країна відпочиває. Відтак, Tvoemisto.tv вирішило з'ясувати, куди ж все-таки звертатись по допомогу львів’янам у період новорічно-різдвяних свят.
фото: alaan.tv

фото: alaan.tv

Стаціонари лікувальних закладів Львова працюватимуть без вихідних. Адже хворі, які проходять лікування, потребують постійного нагляду. Його у Новорічну ніч будуть здійснювати чергові лікарі.

Щодо функціонування лікарень міста загалом у святкові дні, то ті заклади, які підпорядковуються Львівській міськраді, будуть працювати у звичному режимі за календарем. 1 січня – вихідний, 2 – робочий.

Із 31 грудня по 12 січня у лікувальних закладах міста введено режим підвищеної готовності: є чергові адміністратори та групи. В травмпунктах створені резерви, які будуть залучати у разі потреби.

Адреси травматологічних пунктів Львова:

Травматологічний пункт №1

Львів, вул. Виговського, 32. Телефон: 262-71-20.

Травматологічний пункт №2

Львів, вул. Навроцького, 23. Телефон: 270-63-30.

Травматологічний пункт №3

Львів, вул. Миколайчука, 9. Телефон: 252-75-94, 258-70-02.

У Новорічну ніч у звичному режимі будуть працювати лікарня швидкої допомоги та 8-ма лікарня. Поліклініки 1 січня будуть зачинені. Тому у разі виникнення проблем зі здоров'ям, власне, 1 січня варто звертатись до таких лікувальних закладів міста:

Комунальна міська клінічна лікарня швидкої медичної допомоги

Адресa: вул. Миколайчука, 9. Web-cторінка.

Телефон: 252-75-75, 258-77-77, довідка: 252-70-14, приймальня: 258-70-11.

Лікарня призначена для цілодобового надання екстреної стаціонарної медичної допомоги населенню на госпітальному етапі при гострих захворюваннях, травмах, нещасних випадках, отруєннях та проведення лікувально-діагностичного процесу. У лікарні 920 ліжок. Також тут функціонує цілодобове приймальне відділення, а також травмпункт – відділення хірургічного профілю, що надає кваліфіковану амбулаторну невідкладну травматологічну допомогу. 

8-а міська клінічна лікарня

Адреса: вулиця Навроцького, 23. Web-cторінка.

Телефон: +380 322 706 322, приймальне відділення: 270-62-85.

Це – клінічний комплекс, де цілодобово надається допомога при опіках, комбінованій та поєднаній травмі, пошкодженнях опорно-рухового апарату, м'яких тканин, гострих інфарктах міокарду, нейрон травмі, неврології. Для забезпечення роботи клінічних відділень розгорнуто цілодобову клінічно та біохімічну лабораторії, рентген-кабінет, 9 операційних, реанімаційне відділення. Цілодобово працює травматологічний пункт.

Також, за бажанням, можна звернутись до приватних медичних закладів:

Медичний центр «Оксфорд Медікал»

Адреса: пр. Чорновола, 45а. Web-сторінка.

Телефон: (032)245-00-00 та (050)245-00-00.

Режим роботи: Вихідні 31 грудня, 1 січня, 6 січня, 7 січня. У всі інші дні центр працює у звичному режимі: з 8:00 до 20:00.

«Оксфорд Медікал» – медичний Центр, який спеціалізується винятково на сучасних, безпечних, малоінвазивних методах лікування. Тут досвідченні лікарі з міжнародним досвідом стажування. Працють відділення урології, гінекології, проктології, естетичної медицини, дерматології, УЗД діагностики. Після веселої забави, переїдань, переохолоджень, – радимо – обстежтеся у професіоналів.

Актуальна новорічна акція: З 31 грудня до 31 січня, лікуючись в уролога Оксфорд Медікал, обстеження у гінеколога для вашої половинки – абсолютно безкоштовне. Якщо ж ви лікуєтесь у гінеколога, уролог також обстежить вашого чоловіка безкоштовно. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!