Куди піти на вихідні у Львові. Tvoemisto.tv рекомендує

2936 0
Цими вихідними у Львові, як завжди, заплановано багато захоплюючого. Серед цікавинок – музичне прощання із Різдвом, розпис страусиних яєць, та неймовірно смішна вистава «Ніч для жінок». Tvoemisto.tv підготувало добірку подій, які варто відвідати.

Музика

25 січня у нічному клубі «Picasso» (вул. Зелена, 88) уже традиційно відбудеться благодійна вечірка «ЩедреЕтно '2015». Гурти «Патриція», «Йорий Клоц» та «Гич Оркестр», а з ними — співак Ескен Зова та співачка Брія Блессінґ заспівають для львівян, щоби зібрати кошти на організацію навчального табору для українських громадських активістів, які залишилися в анексованому Криму. Початок концерту — о 19:30. Вартість — 100 грн.

Для тих, хто хоче продовжити для себе містику різдвяно-новорічних свят, варто відвідати дванадцятий щорічний проект «По Рождеству 2015». «Головний герой Свята - Слово різдвяних і богоявлінських стихир, кондаків, тропарів. Це священні тексти, які живуть нами - і співаками-акторами, і слухачами-свідками в мить часу, що спалахує усвідомленням Новонародженого Слова», - пишуть організатори. Проект «По Рождеству 2015» відбудеться у суботу, 24 січня в Органному залі (вул.Бандери,8). Початок о 19.00.

Якщо ж вам більше до вподоби англомовні різдвяні та новорічні композиції, Вам краще податися у кав’ярню «Штука». Тут о 19.00 розпочнеться святковий фортепіанний концерт Марії Паньків. Тут лунатимуть композиції Abba "Happy New Year"; John Kander "Theme from New You"; Frank Sinatra "Let it snow";  Musical Oceans "Christmas Day", тощо.  Вхід на концерт вільний.

Творчість

25 січня о 18.00 усі бажаючі можуть долучитися до незвичного майстер-класу різьби по шкаралупі страусиних яєць. Тут Вам розкажуть усі тонкощі цього унікального мистецтва, ви зможете спробувати себе в різьбі бормашинкою та різцями. Захід відбудеться за адресою вул. Галицька, 1 (на розі Площі Ринок), 2-й поверх (coMMuna). Участь у майстер-класі - 110 грн.

Театр

Львівський академічний театр «Воскресіння» пропонує у суботу та неділю о 18.00 забути про усе погане і від душі посміятися. «Найкращим подарунком Вашому доброму настрою буде вистава «Ніч для жінок». Ця п’єса відома світовому глядачеві за багаточисельними постановками, які незмінно б’ють усі рекорди щодо популярності. До речі, в 2001 р. вона була нагороджена вищою театральною премією Франції «Мольєр», - пишуть на сайті театру. Якщо ви досі не бачили цієї вистави - маєте чудову нагоду надолужити втрачене.

Кіно

До 4 лютого у кінотеатрі «Планета кіно ІМАХ» можна переглянути фільм «Ніч у музеї: Секрети гробниці» - заключний сиквел відомої однойменної американської комедії. Ця частина є цікавою не тільки для шанувальників попередніх двох «Ночей у музеї», а й тим, хто полюбляє добрі та веселі казкові історії. Стрічка сповнена  шаленими пригодами, покликаними подолати злі чари. У головного героя Ларрі все таки не така вже і легка робота – тільки встигай дивитися за тими, хто оживе у цьому музейному царстві. Але цього разу все значно складніше, адже він стикнеться не з Рузвельтом, і не Наполеоном, а практично спуститься в самісіньке пекло, куди фараон Акхменра відкрив портал. Початок сеансів - о 10:00, 13:15, 16:30, 19:45, 23:00 год. 

Дегустація

Ринок «Шувар» запрошує відвідати сьогодні, 24 січня, дегустацію солінь у павільйоні «Овочі та фрукти» (м.Львів, вул.Хуторівка, 4 –б). На відвідувачів чекатиме широкий асортимент соління овочів, фруктів та салатів від вітчизняних виробників, серед яких огірки, капуста, гриби, морква, часник, яблука, сливи та багато іншого.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!