Куди піти на вихідні у Львові. Tvoemisto.tv рекомендує

2320 0
Цими вихідними, 5-6 грудня, у Львові пройде низка цікавих та захоплюючих подій, на які неодмінно варто потрапити: концерти українських виконавців та вистави-перформенси, незвичні виставки, покази фільмів. Перелік найбільш цікавих подій у Львові пропонує Tvoemisto.tv
Фото: lvivport.com, upc.lviv.ua, inforesist.org, vk.com, zz.te.ua, facebook.com

Фото: lvivport.com, upc.lviv.ua, inforesist.org, vk.com, zz.te.ua, facebook.com

Вистави

Ексклюзивна вистава «Приворотне зілля Айкі Шоенштайна» - переспів оповідання О. Генрі на львівський маневр, підсолене місцевими історичними деталями від «D.S. Таємної аптеки» та акторів Майстерні «Мистецький Простір».

Коли: з 4 по 6 грудня о 21:00, 22:00, 23:00, 00:00.

Де: Таємна аптека, пл. Соборна,1

Квиток: 55 грн.

Вистава «Еклезіаст» - це містерія для дорослих, яку показуватимуть в рамках фестивалю «Ніч у Львові»

Коли: 5 грудня о 19:00

Де: Львівський театр естрадних мініатюр «І люди і ляльки», вул. Фредра,6

Вартість квитка: 100 грн

Вистава «Колесо долі» У кожного з нас своя Доля. До когось вона привітна, а когось випробовує, комусь посміхається, а від когось відвертається. Але кожен може її змінити. Якщо піти їй на зустріч, не нарікати на неї, а усміхнути, то й вона усміхнеться вам у відповідь.

Коли: 5 грудня о 12:00 та 14:00

Де: Львівський театр естрадних мініатюр «І люди і ляльки», вул. Фредра,6

Вартість квитка: 30 грн

Вистава «Мама Маріца дружина Колумба». У виставі крізь історії жінки, яка за коханим чоловіком їде у містечко Мишин і залишається одна з хворою дитиною на руках, актори піднімають кілька тематичних пластів. Провідним з них є перехрестя материнської любові й суспільного осуду.

Коли: 5 грудня о 19:00

Де: Львівський драматичний театр імені Лесі Українки, вул Городоцька, 36

Виставки

З 24 листопада по 7 грудня у Першій львівській медіа теці триває виставка «Голоси: Жінки та інвалідність», яка побудована на онові історії 12 жінок і розповідає про те, як інвалідність вплинула на їхнє навчання, самовираження,працевлаштування та повсякденне життя в Україні.

Де: Перша львівська медіатека, вул. Мулярська,2а

В Львівській обласній філармонії триває виставка витинанок Дарії Альошкіної «Ноктюрн». Витинанки об’єднані однією темою – поетичним настроєм ночі, в якому звучить мелодія від жінки, яка кохає.

Де: вул. Чайковського,7

На виставці ілюстрацій «Спостерігай зсередини» всього представлено близько 35 акварельних робіт авторки. У всіх творах зображені казкові істоти, які нагадують легенькі хмаринки. Художниця називає їх муері або амалуни, томашеки чи муети.

Коли: з 3 грудня по 16 грудня

Де: Арт-галерея під відкритим небом «Щось цікаве», пл.. Ринок, 13

Концерти

Концерт «Музика Й.С. Баха». У програмі концерту музика видатного композитора Йоганна . Баха. Один з кращих виконавців на органі у свій час, Бах створив для цього інструменту твори, які стали вершиною розвитку органної літератури.

Де: Будинок органної та камерної музики, вул. Бандери, 8

Коли: 5 грудня 17:00

Вартість квитка: 30 грн

Концерт електронного проекту DVOE – це нове ім’я на українській електронній сцені. Потужні бути Артема Угоднікова та прекрасний вокал Олі Дібрової дадуть неймовірного танцювального жару.

Де: Event Hall «Кіно», проспект Чорновола, 2

Коли: 5 грудня о 20:00

Вартість квитка: 90-250 грн

Фестивалі

XV міжнародний джазовий фестиваль Jazz Bez святкуватиме свій ювілей. Цьогоріч фестиваль відбудеться в рамках кампанії протии ксенофобії в Україні «Мистецтво толерантності»

Де: різні локації міста

Коли: 3 – 6 грудня

Вартість квитка: 90-400 грн

Детальнішу программу можна дізнатись тут.

Майстер-класи

Ніч Танго у ТЦ Роксолана. У рамках промоційної культурної акції «Ніч у Львові» відбудеться майстер-клас, фотосесія та виступ танго-клубу «Люди вулиць»

Коли: 5 грудня о 20:00

Де: ТЦ Роксолана, пл.. Соборна, 14 (3 поверх). Вхід вільний

Програма фестивалю «Ніч у Львові» за посиланням.

Вокально-танцювальний перфоманс «Танго на мурах», відбудеться 4 та 5 грудня. Відвідувачі матимуть змогу навчитись танцювати аргентинське танго.

Коли: 4 та 5 грудня о 19:00 та 21:00

Де: Львівський історичний музей. Музей Арсенал, вул. Підвальна, 5

Вартість: 40 грн

Презентації

В неділю, 6 грудня, у Львові представлять ескізи графіті в пам’ять про учасників АТО. Також на зустрічі відбудеться обговорення про те, як у місті можна отримати офіційний дозвіл на створення графіті на стінах Презентація ескізів та обговорення деталей проекту відбудеться у Першій Львівській Медіатеці (вул. Мулярська, 2а). Детальніше читайте за посиланням.

Фільми

«По той бік» розповідає історію молодої вчительки, яка пережила клінічну смерть. Після чого у неї періодично у почали з'являтися видіння: невідомі їй фрагменти, епізоди, уривчасті образи. Завдяки їм вона знаходить місця злочинів. Подивитись можна планеті Кіно IAMX, що знаходиться в ТЦ King Cross Leopoliss.

Читайте також: Із дитиною на «Ніч у Львові»: заходи, де вашому чаду будуть раді

Підготувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!