Київ

Київ підписав меморандум про співпрацю з Копенгагеном

535 0
Мери підписали Меморандум про партнерство між Києвом і Копенгагеном.
Фото: КМДА

Фото: КМДА

19 квітня мер Києва Віталій Кличко у столичній мерії зустрівся з делегацією Королівства Данія та повідомив про підписаннями мерами Меморандум про партнерство між Києвом і Копенгагеном. Про це мер Києва написав на своїй сторінці у Facebook.

Києву цікавий досвідом столиці Данії в питаннях соцзабезпечення, екології та безпеки. 

«Столиця Данії – передове сучасне європейське місто з високим рівнем життя та соціального забезпечення, яке піклується про своїх мешканців, екологію та безпеку. І Києву цікавий досвід Копенгагена та ефективна співпраця з цим містом», – наголосив Віталій Кличко після зустрічі з лордом-мером Копенгагена Софі Хесторп Андерсен.

Зазначаєть, що Київ отримав гуманітарну допомогу від громади міста-побратима данського міста Оденсе, яка надала її у співпраці з міжнародною організацією ROTARY CLUB. Зокрема, Київ отримав 17 потужних генераторів на суму 750 тисяч євро. Вони своєчасно надійшли до столиці взимку та були встановлені на об’єктах критичної інфраструктури нашого міста.

Як голова Асоціації міст України Кличко також зустрівся з віце-президенткою Асоціації муніципалітетів Нідерландів Шерон Дейксма. Асоціація міст України вже близько 20 років співпрацює з Асоціацією муніципалітетів Нідерландів (VNG) і втілює спільні проекти. Сьогодні АМУ та VNG впроваджують проект з відновлення українських міст, сіл та селищ. Наразі участь в ньому беруть 4 громади з Херсонської та Миколаївської областей (Херсон, Очаків, Берислав, смт. Високопілля.

ТЕГИ: Кличко

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!