Київ

«Київводоканал» почали надсилати клієнтам перші онлайн-квитанції. Як вони виглядають

901 0
Минулого місяця «Київводоканал» запустив послугу отримання квитанцій за водопостачання на електронну пошту.
Фото: Відкриті джерела

Фото: Відкриті джерела

У минулому місяці «Київводоканал» запустив послугу отримання квитанцій за водопостачання на електронну пошту. Відтак на сайті компанії мешканці столиці можуть повідомити про відмову від паперових рахунків для оплати послуг водопостачання та водовідведення.

Сьогодні «Київводоканал» вже почав надсилати квитанції за лютий, зокрема клієнти почали отримувати їх в електронному форматі.
 
 
Для того, щоб з наступного місяця отримувати квитанції швидко і зручно, налаштувати послугу можна в особистому кабінеті на сайті «Київводоканалу». Для цього потрібно:
 
  • перейти у розділ «Профіль»,
  • перевірити актуальність вказаної електронної пошти,
  • встановити відмітку щодо згоди на отримання квитанції в електронному вигляді.
 
 
За словами директора розрахункового департаменту «Київводоканалу» Валерія Люліна, компанія щомісяця надсилає абонентам 1 мільйон 100 тисяч паперових квитанцій, із яких половина  використовується для оплати у відділеннях банків. Решта паперових рахунків після перегляду цифр і оплати через онлайн сервіси, стає макулатурою.
 
У «Київводоканалі» наголошують, що скористатися послугою зможуть лише споживачі, які знаходяться у прямій зоні обслуговування компанії та отримують окремі квитанції за послуги водопостачання та водовідведення (не стосується квитанцій ГІОЦ).

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!