Київ

Киян запрошують долучатися до покращення столиці через участь у «Київській майстерні міста»

663 0
Набір кандидатур до складу робочої групи здійснюється до 30 липня включно.

КМДА запрошує громадськість до складу робочої групи «Київська майстерня міста». Про це повідомляється на сайті міської адміністрації.
 
У «Майстерні» будуть обговорюватися та напрацьовуватися матеріали з проєктування і оптимізації об’єктів вулично-дорожньої мережі міста. Простими словами - робити вулиці зручними і безпечними для людей.
 
Набір кандидатур до складу робочої групи здійснюється до 30 липня включно.
 
Заявки для включення кандидатур у робочу групу «Київська майстерня міста» просимо надсилати на поштову адресу Департаменту транспортної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації): 01030, м. Київ, вул. Леонтовича, 6, а також на офіційну електронну адресу Департаменту:transport@kyivcity.gov.ua
 
Київська майстерня міста – це майданчик для діалогу представників Департаменту транспортної інфраструктури КМДА, представників підпорядкованих комунальних підприємств з громадськістю, транспортними експертами та урбаністами з приводу якісної реалізації проєктів у транспортній інфраструктурі Києва, яка буде зручною для людей і відповідатиме вимогам сталої мобільності.
 
26 червня Київська майстерня міста відбулась уперше за майже 2 роки. 
 
Активісти і посадовці обговорили:
 
1. Впровадження смуг для громадського транспорту на вул. Д.Щербаківського та І.Виговського.
2. Проєкт схеми організації руху по вул. Рейтарська. Активісти домовилися, що місто доопрацює проєкт для більшої зручності використання велоінфраструктури та відповідності чинним нормам ДБН. 
3. Опрацювання питання встановлення «берлінських подушок» на заміну застарілому засобу заспокоєння руху – «лежачим поліцейським» – насамперед там, де проходить рух громадського транспорту.
4. Контроль за  встановленням при ремонтах та заміні дощоприймальних решіток з подовжніми вирізами, оскільки вони становлять небезпеку велосипедистам.
___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!