«Ласкаво просимо в пекло». Над Чорним морем знищили ворожий Су-30

26289 0
Російський винищувач Су-30 СМ знищили в акваторії Чорного моря зенітним ракетним підрозділом.
Фото: Сухопутні війська ЗС України

Фото: Сухопутні війська ЗС України

В акваторії Чорного моря українські військові збили російський винищувач. Про це повідомили у командуванні Сухопутних військ Збройних сил України.

Читайте також: Над Київщиною збили російський літак Іл-76 із десантом

Російський винищувач Су-30 СМ знищили в акваторії Чорного моря зенітним ракетним підрозділом.

«В акваторії Чорного моря зенітним ракетним підрозділом Повітряних Сил Збройних Сил України знищений російський винищувач Су-30 СМ. Ласкаво просимо в пекло», – йдеться у повідомленні.

connect_to_our_telegram_image

Читайте також: На Вінниччині українські льотчики збили російський винищувач

Нагадаємо, що станом на сьогоднішній ранок, 26 лютого, кількість знищених російських окупантів перевищила 3000 осіб, понад 200 інтервентів потрапили у полон. Знищено сотні одиниць бронетехніки, зокрема – понад сто російських танків. Учора стінгерами було збито 7 гелікоптерів. Вчора під Калинівкою на Вінниччині українські пілоти збили російський винищувач Су-25. Над Київщиною збили російський літак Іл-76 із десантом

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!