У Львові напрацювали програму підтримки ветеранів на 480 млн грн. Слово за депутатами

699 0
У четвер програму винесуть на розгляд сесії ЛМР.
Фото умовне

Фото умовне

У Львові напрацювали програму комплексної підтримки ветеранів війни та родичів загиблих захисників. У її обговоренні взяли участь представники громадських організацій та ветеранських середовищ, військовослужбовці, волонтери та медики, які допомагають воїнам. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

«Це дуже потрібна програма, думаю, нею скористаються також інші міста України, бо тут комплексно зібрано усі заходи, які полегшують і фінансове, і соціальне становище військових, допомагають у медичному забезпеченні, спортивному і навіть культурному», – зазначила заступниця міського голови Львова з гуманітарних питань Ірина Кулинич.

Читайте також: У Львові запустили безкоштовні курси для ветеранів та їх сімей

На реалізацію цієї програми місто виділить понад 480 мільйонів гривень. У четвер, 14 грудня, програму винесуть на розгляд сесії Львівської міської ради.

Нагадаємо, у Львові ветерани можуть отримати фінансову підтримку до 300 тисяч гривень від міської ради на запуск власної справи чи розширення бізнесу. Станом на листопад такою пропозицією від міста скористатились 30 захисників та їхніх дружин. Більше про це читайте у тексті за посиланням.

Тетяна Дзяма

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!