Львів планує отримати понад 100 мільйонів за землю у промзоні

1270 0
Йдеться про дві ділянки у промзоні «Сигнівка» площею 2,7 та 15 га.
Фото: Рясне-2 / Facebook

Фото: Рясне-2 / Facebook

Львів оголосив перші аукціони на землю у промзоні у системі Prozorro. Торги відбудуються за місяць. Від продажу майже двадцяти гектарів землі місто планує отримати понад сотню мільйонів гривень. Оголошення про аукціон уде розмістили у системі Рrozorro.sale

Читайте також: У Львові затвердили програму розвитку промислових зон Сигнівки та Рясного-2

Йдеться про дві ділянки у промзоні «Сигнівка» площею 2,7 та 15 га. Обидві розташовані на вулиці Північній. Стартова ціна меншої – понад 17 млн грн, більшої – понад 87 млн грн.

Ділянки мають кадастрові номери. Їхнє цільове призначення – під промислову забудову і змінювати його не можна.

«Сигнівка має хорошу інфраструктуру, зручний доїзд та попит серед покупців. Місто тут уже продало кілька ділянок під виробництво, будівельні роботи розпочалися. Тож ця територія має всі шанси стати однією з найбільших промислових зон Львова та місцем інноваційних технологій», – написав на своїй сторінці у заступник міського голови з містобудування Любомир Зубач.

Він додав, що ці електронні торги дозволять залучити у бюджет міста рекордну суму – понад 100 мільйонів гривень.

Прийматимуть пропозиції від інвесторів до 24 листопада.

Нагадаємо, цього місяця компанія «Спарроу Кепітал» представила свій інвестиційний проєкт з будівництва індустріального парку у мікрорайоні Сигнівка. У Львові відбулось урочисте підписання Акту заснування та закладання наріжного каменю під будівництво нового виробничо-складського комплексу та індустріального парку. Мета створення індустріального парку «Спарроу Парк Львів» – забезпечити економічний розвиток та підвищити конкурентоспроможності Львова, Львівського регіону та України в цілому, активізувати бізнес-активності, підвищити рівень зайнятості населення, розвивати сучасну виробничу та логістичну інфраструктури.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!