«Львівгаз» погрожували підірвати

1325 0
Евакуацію людей не проводили.
Фото Андрій Костюк

Фото Андрій Костюк

Вчора, 13 січня, у Львові близько 18:15 год у поліцію повідомили про намір підірвати адміністративну будівлю ПАТ «Львівгаз» на вул. Золотій, 42 авіаційною бомбою. Про це повідомили у департаменті цивільного захисту ЛОДА.

На місце події скерували відповідні служби. О 20:00 год. обстеження приміщень та прилеглої території адміністративної будівлі завершили. Вибухового пристрою не знайшли.

Евакуацію людей не проводили, оскільки обстеження території відбувалося у неробочий час.

Наразі правоохоронці проводять заходи із пошуку особи, яка надала неправдиве повідомлення.

Нагадаємо, що вчора, 13 січня, у Львові також невідомий повідомив про замінування двох супермаркетів мережі «Метро», що на вул. Дж. Вашингтона, 8 та вул. Городоцькій, 300. Із приміщень магазинів евакуювали покупців та персонал. Вибухотехніки перевіряють інформацію. 

А 12 січня анонім з Києва повідомив про замінування усіх шкіл у Львові. У результаті огляду в жодному з навчальних закладів вибухівки не знайшли. Через псевдозамінування зі шкіл вивели понад 30 тисяч учнів та більше 3000 вчителів. 

Про диверсії, які можуть проводити у Львові через напружену ситуацію із Росією, читайте у матеріалі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!