Львівщина – лідер за заповненістю лікарень для хворих на Covid-19

4855 0
Кількість людей, які потребують госпіталізації, зростає.
Фото: Роман Балук

Фото: Роман Балук

У Львівській області лікарні, що приймають хворих на Covid-19, заповнені на трохи більше, ніж 53%. Про це під час щоденного брифінгу МОЗ сказав міністр Максим Степанов.

За словами Максима Степанова, на сьогодні Львівщина є лідером за заповненістю ліжок у визначених лікарнях. Також близько 48% профільних лікарень завантажені у Києві та в Івано-Франківській і Чернівецькій областях, близько 46% – у Рівненській області. Це регіони, де найбільше зростає кількість інфікованих.

Загалом по Україні показник завантаженості лікарень становить близько 24%, говорить міністр.

Нагадаємо, у Львівській області станом на ранок 12 серпня виявлено 166 нових інфікованих, з яких 53 – у Львові.

Читайте також: Друга хвиля. Які ще лікарні розгортають для хворих на Covid-19 на Львівщині

У Львівській обласній інфекційній лікарні сьогодні лікується 191 пацієнт із коронавірусом, у 8 МКЛ – 79 пацієнтів, у 1 МКЛ – 73 пацієнти. Додамо, що, як раніше розповідали >Tvoemisto.tv медики, така кількість пацієнтів для цих медзакладів є практично межовою.

Ще 117 пацієнтів із коронавірусом перебувають у лікарні швидкої меддопомоги.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!