Львівська політехніка відновлює очне навчання для першокурсників

2803 0
Студенти бакалаврського рівня вчитимуться очно, а магістри та аспіранти першого курсу – у змішаній формі.
Фото: Львівська політехніка

Фото: Львівська політехніка

Національний університет «Львівська політехніка» з понеділка, 17 жовтня, відновлює навчання студентів перших курсів в очному форматі.

Джерело: сайт вишу

«Для першокурсників (бакалаврського рівня) лекції, практичні й лабораторні заняття проходитимуть в очному форматі в аудиторіях навчальних корпусів. Для магістрів першого курсу навчання продовжиться у змішаному форматі: лекційні заняття відбуватимуться дистанційно, практичні та лабораторні заняття проходитимуть в очному форматі. Така ж ситуація в аспірантів першого курсу», – повідомив проректор з науково-педагогічної роботи вишу Олег Давидчак.

Читайте також: Безпечне навчання. Як діяти під час різних загроз учням у школах і студентам у вишах

Зазначається, що у разі повітряної тривоги студенти переходитимуть в укриття у супроводі викладачів. Після скасування сигналу «Повітряна тривога» студенти повинні повернутися до аудиторій навчальних корпусів університету та продовжити заняття за розкладом.

Якщо перервана пара вже завершилася, всі матеріали, лекційний матеріал, презентації студенти зможуть отримати через віртуальне навчальне середовище. За потреби викладач додатково проконсультує студентів на наступному занятті.

Нагадаємо, 11 жовтня задля посилення безпеки студентів Національний університет «Львівська політехніка» та Львівський національний університет імені Івана Франка перейшли на дистанційний формат навчання до п’ятниці, 14 жовтня.

Про те, як вчитимуться львівські студенти в умовах війни, читайте у матеріалі. 

Юлія Осим

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!