Львівських захисників нагородили почесними нагородами

692 0
Військовослужбовці отримали нагрудні знаки «За зразкову службу» та «Срібний хрест».
Фото: пресслужба ЛОДА

Фото: пресслужба ЛОДА

Начальник регіонального управління Сил територіальної оборони «Захід» Збройних Сил України полковник Олександр Кяго врічив нагороди військовим 103 окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ. Про це повідомили у пресслужбі ЛОДА.

Військовослужбовці отримали нагрудні знаки «За зразкову службу» від Міністра Оборони України Олексія Резнікова та почесні нагрудні знаки «Срібний хрест» за підписом Головнокомандувача Збройних Сил України генерала Валерія Залужного.

«Усі бійці нашої бригади є гідними отримати нагороду, оскільки кожен з них проявляє особисту мужність та високий рівень професіоналізму. Однак важливо розуміти, що кожна вручена нагорода відображає не лише досягнення окремого воїна, але й результат спільної служби усіх підрозділів. Такі нагороди свідчать про визнання нашої здатності до виконання бойових завдань», –  зазнанчив командир бригади полковник Валерій Курко.

Читайте також: Львівські бійці знищили російський танк дронами-камікадзе. Відео

Нагадаємо, що на Бахмутському напрямку 45-та окрема артилерійська бригада показала, як ліквідовує ворожі склади. Відео дивіться тут.

_______________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!