Львівський батальйон, що воює в зоні АТО, потребує стоматолога

1772 0
Основними потребами бійців 3-го батальйону територіальної оборони, які сьогодні воюють на Луганщині в зоні АТО, є послуги стоматолога, соціальний захист та зв’язок із рідними.

Варто зазначити, що третій батальйон територіальної оборони був сформований на Львівщині, пише ZIK.

«У нас майже немає в колективі тих людей, які, наприклад, не були б на бойових позиціях. У мене всі хлопці, які здатні виконати бойову задачу. Однак, ми вимушені були 12 чоловік скерувати до Львова. Колектив, який залишився зі мною, тільки привітав таке рішення», – зазначає командир 3-го батальйону Андрій Кушнір.

Щодо потреб батальйону, то, насамперед, Андрія Кушніра хвилює соціальне забезпечення бійців. Розповідає: у військкоматах не видають довідок про те, що бійці батальйону воюють в зоні АТО. Відтак комбату доводиться видавати довідки за власним підписом.

Водночас командир каже: із водою і харчами проблем немає. Хлопці навіть викопали льох і зберігають в ньому продукти, щоб ті не псувалися. Немає також проблем з медикаментами.

«Нам потрібен стоматолог. Я готовий розмістити тут його в нормальних умовах. Ми знайдемо спосіб забезпечити його витратними матеріалами. Тут специфічна вода, і хлопці дуже сильно скаржаться на стан зубів», – пояснює Андрій Кушнір.

Що ж до зв’язку з рідними, то командир хоче його забезпечити за рахунок інформаційного майданчика, який у Львові мають створити вже найближчим часом.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!