Львівський виробник кормів для тварин виходить на ринок Норвегії

2849 0
Після цього Kormotech планує підкорити Швецію.

Львівський виробник кормів для тварин Kormotech підписав контракт на три роки з норвезьким інтернет-магазином «Dyrekassen». Ексклюзивний дистриб’ютор продаватиме сухі і вологі раціони суперпреміального бренду «Optimeal». Про це ідеться на сайті Kormotech.

Протягом 2020 року Kormotech планує продати у Норвегії 18 тонн корму власного виробництва, а за наступні два роки заплановано реалізувати ще 100 тонн продукції. Ідеться про сухі і вологі раціони для котів і собак у сегменті суперпреміум.

«Ми активно працюємо, аби вийти на експортні ринки по всій Скандинавії. Це країни із дуже високими вимогами до якості продуктів, і наша компанія до цього готова. У попередні роки Кормотех проходив усі необхідні процедури для виходу на ринки США і Великої Британії. Наш рівень повністю відповідає очікуванням нордичних країн також. Ми на шляху до того, аби увійти до топ-5 світових виробників харчування для домашніх тварин», — говорить CEO Kormotech Ростислав Вовк.

Читайте також: Made in Lviv. У Європі нас не чекали, але котів і собак не надуриш

Спільно з новим партнером Kormotech також працює над тим, аби  після карантину Optimeal продавали у гарден-центрах Норвегії та Швеції. Йдеться про 220 магазинів.

Норвегія стала 29 країною експорту для Kormotech. За останні два роки компанія підписала контракти з Великою Британією, Фінляндією, Німеччиною, Іспанією, Італією, Туреччиною та Чилі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!